photo of dining table and chairs inside room

Het verhaal van IDtech

Wij, IDtech, zijn een Belgische onderneming gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor toegangscontrole- en tijdbeheer op maat van kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Onze expertise strekt zich niet alleen uit van het ontwerp en de ontwikkeling van software, maar ook tot de ontwikkeling en de productie van onze hardware, waardoor wij een volledige controle hebben over de levenscyclus en kwaliteit van onze oplossingen. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1985 brengen we meer dan 35 jaar ervaring in het ontwikkelen van technische oplossingen voor een breed scala van sectoren, van overheidsintstellingen tot wereldwijde multinationals. 

We zijn gevestigd in Gembloux, België, en hebben ook kantoren in Nevele (Vlaanderen) en Dubai, waardoor we klanten in heel Europa en het Midden-Oosten kunnen bedienen

Onze missie en visie

Bij IDtech is onze missie om toegangscontrole- en tijdbeheeroplossingen te transformeren met een onwankelbare toewijding aan kwaliteit, service en flexibiliteit en bovenal met een persoonlijke aanpak.

Vision

Wij ontwerpen voor de toekomst

Onze toewijding ligt in technische innovatie, een onophoudelijke streven naar kwaliteit en het leveren van uitstekende klantenservice. Onze oplossingen onderscheiden zich door hun schaalbaarheid en flexibiliteit, die voldoen aan de specifieke behoeften van elk bedrijf en zich aanpassen aan toekomstige toepassingen.


Vision 

Service is essentieel

Ons toegewijde team zorgt voor uitzonderlijke service in elke fase, waarbij duurzame partnerschappen met onze klanten het hoogste goed is. We erkennen de individualiteit van elke organisatie en bieden oplossingen op maat die voldoen aan specifieke behoeften.


Vision 

Grootte doet er niet toe

Onze toewijding aan flexibiliteit zorgt ervoor dat onze schaalbare en aanpasbare producten zich naadloos aanpassen aan de veranderende eisen van bedrijven, of ze nu klein of groot zijn. Bij IDtech bieden we niet alleen oplossingen; we leveren bewijs van uitmuntendheid, personalisatie en aanpassingsvermogen, waarmee we de toekomst van toegangscontrole en tijdbeheer vormgeven.

Onze aanpak

Bij IDtech hanteren we een persoonlijke benadering ten opzichte van al onze klanten, gebaseerd op luisteren en ondersteunen. Omdat onze oplossingen betrekking hebben op de veiligheid en bescherming van de organisatie van onze klant, is een individuele en persoonlijke aanpak essentieel om een vertrouwensvolle samenwerking tot stand te brengen. Ons proces volgt deze stappen:

Stap 01

Projectvoorstel

IDtech staat vanaf het begin aan uw zijde. Samen identificeren we uw behoeften en eisen om de perfecte oplossing te ontwikkelen.

Stap 02

Ontwikkeling

Zodra we uw vereisten kennen, ontwikkelen onze experts een oplossing die perfect aansluit bij de behoeften en schaal van uw bedrijf.

Stap 03

Installatie

Bij IDtech werken we samen met een netwerk van gecertificeerde elektriciens, installateurs en integrators om ervoor te zorgen dat de gekozen oplossingen naadloos worden geïmplementeerd in uw organisatie.

Stap 04

Ondersteuning

IDtech biedt zowel opstartondersteuning als training tot een volledig operationeel systeem. Onze technische helpdesk staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Stap 05

Consultancy

IDtech levert analyse en evaluatie van de configuratie en prestaties van uw beveiligingssysteem om een ongeëvenaarde gebruikerservaring te garanderen.

Onze oplossingen

Ontdek al onze toegangscontrole- en tijdbeheeroplossingen.