Onze lezers

Toegangscontrole steunt op betrouwbare identificatiereaders, en bij IDtech werken we samen met toonaangevende technologieproviders om verschillende opties aan te bieden. Van nabijheids- en biometrische readers tot ANPR- en long-range readers zorgen wij voor op maat gemaakte oplossingen voor uitgebreide terreinbeveiliging.

Ontdek ons volledige assortiment readers

RFID

Proximity & RFID readers

Proximity-readers zijn essentieel voor het beveiligen van toegang tot organisatorische panden en maken gebruik van RFID-technologie om draadloos te communiceren met toegangscontrolesystemen. Deze elektronische apparaten detecteren en lezen ID-kaarten of key fobs op korte afstand, waarbij informatie naar het toegangscontrolesysteem wordt verzonden. Toegang wordt vervolgens verleend of geweigerd op basis van de opgeslagen referenties, waardoor een handige en efficiënte oplossing ontstaat voor het beveiligen van toegangspunten van gebouwen.

Ontdek onze proximity-readers

Biometric 

Biometrische readers

Biometrische readers zijn nabijheidsreaders die vingerafdruk-, gezichts- of andere biometrische gegevens herkennen. Ze kunnen op zichzelf worden gebruikt, waardoor het risico van badges die verloren kunnen gaan of PIN-codes die kunnen worden gedeeld, wordt geëlimineerd. Als het beperken van biometrische gegevensopslag op één centrale plaats beperkt is, kunt u ze ook gebruiken met een fysieke badge voor extra beveiliging. Kortom, biometrie zorgt ervoor dat alleen de juiste personen met overeenkomende biometrische kenmerken toegang krijgen tot beveiligde gebieden.

Ontdek onze biometrische readers

Long-range & vehicle 

Voertuigherkenning & long-range readers

Het beveiligen van uw bedrijf begint bij de ingang van de faciliteit, zich uitstrekkend tot de toegang van voertuigen en het bewaken van voertuigbewegingen. We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft op het gebied van voertuigtoegangsbeheer, soms gekoppeld aan individuele toegangscontrole, specialiseren we ons in het creëren van op maat gemaakte oplossingen die voertuigtoegang naadloos integreert in uw algehele beveiligingsactiviteiten.

Ontdek onze long-range readers

Electronic locks 

Elektronische sloten

Onze klanten hebben diverse behoeften voor het beveiligen van toegang, en hoewel bekabelde installaties het meest veilig zijn, zijn ze niet altijd het meest handig. In bepaalde situaties wordt draadloze toegangscontrole vanwege factoren zoals bedradingsuitdagingen en installatiegemak de voorkeursmethode. Om aan deze voorkeuren tegemoet te komen, biedt IDtech een uitgebreid assortiment draadloze producten die naadloos zijn geïntegreerd in onze toegangscontrolemogelijkheden, waaronder elektronische deurklinken, elektronische cilinders en bijbehorende beheertools.

Ontdek elektronische sloten