Unipass

Unipass is een krachtig, webgebaseerd hulpmiddel om de fysieke toegang tot uw vestigingen te controleren. U kunt bepalen wie waar en wanneer toegang heeft en het toezicht is eenvoudig. 
Unipass is ontworpen om naadloos samen te werken met IDtech controllers en lezers en is een schaalbare oplossing die kan meegroeien met de groeiende behoeften van uw bedrijf. 
De flexibiliteit bij de integratie van apparatuur en software-updates zorgt voor een soepele ervaring. Met Unipass krijgt u veiligheid en flexibiliteit. U bepaalt de regels, Unipass doet de rest.

De software
 

Unipass is als een digitale sleutel die u helpt beheren en controleren wie specifieke plaatsen kan betreden. De software is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn, waardoor het eenvoudig is voor bedrijven om toegang efficiënt te monitoren en beheren. Of u nu een kleine of grote organisatie heeft, Unipass is een betrouwbare oplossing om uw beveiligingsmaatregelen te verbeteren en toegang effectief te beheersen.

Hoe maakt Unipass het verschil voor uw bedrijf?

Krachtig

Unipass biedt een breed scala aan functies, kenmerken en integraties van derden die zijn ontwikkeld op basis van meer dan 35 jaar ervaring in het voldoen aan complexe klantvereisten.

Schaalbaar

Unipass is helemaal schaalbaar en daardoor een ideale oplossing voor organisaties van alle groottes. De aanpasbare architectuur ondersteunt een naadloze integratie van nieuwe toegangspunten en functionaliteiten, waardoor het systeem meegroeit met uw zakelijke behoeften.

Veilig

Met geavanceerde versleuteling, multi-factor authenticatie en realtime toegangsmonitoring biedt Unipass een zeer veilige omgeving om de toegang tot uw faciliteiten effectief te controleren en te monitoren.

Geïntegreerd

Unipass werkt naadloos samen met andere componenten van de IDtech-software suite, zoals Uniguard, Univisit, Unitime, en kan eenvoudig worden geïntegreerd met toepassingen van derden, wat flexibiliteit, gemak en beveiliging biedt.

Voordelen

Geavanceerd beheer van toegangsrechten: Maakt gedetailleerde configuratie van toegangsrechten mogelijk en biedt gedetailleerde controle over machtigingen voor verschillende groepen of individuen.

Naadloze integratie met externe beveiligingssystemen: Kan eenvoudig worden geïntegreerd met beveiligingssystemen van derden, zoals CCTV, inbraak- en branddetectiesystemen, waardoor een allesomvattende beveiligingsoplossing ontstaat.

Intelligente toegangscontrole op basis van regels: Ondersteunt het maken van toegangsregels op basis van meerdere criteria zoals tijd, locatie en gebruikersstatus voor verbeterde beveiliging.

Realtime bewaking en analyse: Biedt realtime traceermogelijkheden, zodat beheerders snel kunnen reageren op ongebruikelijke of noodsituaties.

Voldoet aan veiligheidsnormen: Voldoet aan internationale veiligheidsnormen, zodat uw toegangscontrolesysteem voldoet aan de wet- en regelgeving.

Nood- en veiligheidsfuncties: Omvat opties zoals ontgrendeling van nooddeuren en evacuatiebeheer, cruciaal in noodsituaties.

Aanpassing en flexibiliteit: Maakt uitgebreide aanpassingen mogelijk om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke organisatie op het gebied van interfaceconfiguratie en integratie van extra functies.

Gedetailleerde gegevensanalyse en rapportage: Genereert gedetailleerde rapporten van toegangscontrolegegevens en analyses om organisaties inzicht te geven in gebruikspatronen en de algehele beveiliging te verbeteren.

Oplossingen op locatie en in de cloud: Biedt de flexibiliteit om te kiezen tussen een on-premise installatie of een cloudgebaseerde oplossing. Dit aanpassingsvermogen is essentieel voor organisaties in verschillende stadia van digitale transformatie of organisaties die willen evolueren naar cloudoplossingen als hun behoeften veranderen.

Schaalbaarheid naar de cloud: Ontworpen om eenvoudig over te stappen van een on-premise opstelling naar een cloudgebaseerd systeem, zodat u verzekerd bent van een schaalbare oplossing die meegroeit met de behoeften van uw organisatie.

Gemak van ondersteuning en onderhoud: IDtech biedt snel reagerende technische ondersteuning en regelmatige onderhoudsopties, zodat u verzekerd bent van optimale systeemprestaties.

Gerelateerde producten