Toegangscontrolesoftware : Unipass  

Unipass 8 is een krachtige webgebaseerde software die in staat is zich aan te passen aan de toegangscontrolevereisten van elke onderneming. Unipass is een essentieel instrument om de fysieke toegang tot uw gebouw te controleren. Unipass bepaalt wie waar en wanneer toegang heeft en maakt het gemakkelijk om dit te controleren. Unipass werkt in combinatie met IDtech controllers en lezers en kan meegroeien met uw groeiende onderneming. Uitbreidingen van de installatie en updates van de software zijn geen enkel probleem.
 

A MacBook with lines of code on its screen on a busy desk

Beveiliging               

In een tijd van steeds meer complexere inbreuken op de beveiliging, biedt de nieuwste release van Unipass de nieuwste beveiligingstechnologieën en -protocollen om u een stap voor te blijven op bedreigingen.

Volledige controle

Gemakkelijk toegangsrechten instellen en controleren voor een onbeperkt aantal vestigingen. Houdt de bewegingen van personeel en bezoekers op een locatie bij, beheert de toegang tot liften en parkeerterreinen, evacuatielijsten, en laat de noodzaak van sleutels achterwege.

Beveiligd systeem

Authenticeer uw personeel met behulp van een reeks identificatiemiddelen zoals badges, fobs of mobiele tokens. Bescherm uw personeel, bezoekers, faciliteiten en uw gegevens met de nieuwste beveiligings- en encryptietechnologieën van Unipass 7.2. 

Robuust en betrouwbaar

Uw toegangscontrolesystemen blijven werken als de verbinding met de server is verbroken, en werken het systeem bij zodra de verbinding is hersteld.

Naadloze integratie

Dankzij de expertise van IDtech op het gebied van de implementatie van software en zijn interface met hardware, verlopen de toevoegingen aan een bestaand systeem vlot en eenvoudig.

Advantages
  • Eenvoudig installatieproces inclusief een krachtige ingebouwde Oracle-engine. 

  • Onbeperkte schaalbaarheid

  • Kan vanaf verschillende werkstations tegelijk worden bediend zonder risico van database corruptie.

  • Webgebaseerd platform, dus u hoeft niet op elke client PC software te installeren.

  • Configureerbaar in meerdere talen.

  • Pas eenvoudig de beveiligingsniveaus van verschillende operators aan. Wijzigingen van operators worden geregistreerd, waardoor een controlespoor ontstaat.

  • Inclusief nieuwe 2-factor authenticatie voor verbeterde beveiliging.

  • Beschikbaar op locatie of via onze veilige cloudoplossing.

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

Verwante producten

idtech software time management unitime

Unitime

IDtech's Tijdsbeheersoftware
Meer informatie
anpr-nedap-plate-recognition-reader

Toegang voor voertuigen 

Ons gamma voor toegang voor voertuigen
Meer informatie
idtech access controller

Toegangscontrollers 

Hoogwaardige elektronica
Meer informatie
idtech software access control unipass

Unipass 

IDtech's Toegangscontrolesoftware
Meer informatie