Uniguard

Het bewaken van verschillende informatie van beveiligingssystemen wordt eenvoudig en kostenefficiënt met Uniguard, onze software voor alarmbeheer. Naast een veilige toegangscontrole zal een goed beveiligde faciliteit ook een anti-inbraaksysteem, een branddetectiesysteem, een videosurveillancesysteem en in veel gevallen beveiligingspersoneel hebben. Uniguard helpt beveiligingsteams te versterken door effectief en efficiënt alarmbeheer.

Hoe maakt Uniguard het verschil voor uw bedrijf?

Geïntegreerde oplossing

Uniguard consolideert alle alarmen van beveiligingssystemen in een uitgebreid informatiesysteem en integreert naadloos met verschillende beveiligingssystemen zoals CCTV, branddetectie, inbraakalarmen en meer. Deze integratie maakt het mogelijk om alarminformatie handig weer te geven op plattegronden van de locatie, waardoor een geünificeerd en toegankelijk overzicht van beveiligingsmeldingen ontstaat.

Op maat gemaakte oplossing

Het systeem is aanpasbaar aan locatiespecificaties en kan zowel tijdgebonden als externe gebeurtenissen accommoderen. Het maakt intelligent alarmbeheer mogelijk dat is afgestemd op de configuratie van de locatie, en biedt een uitgebreid overzicht van het specifieke beveiligingslandschap en de vereisten van een organisatie.

Bevordering van beveiligingsteams

Uniguard ondersteunt beveiligingsteams met gecentraliseerde informatie, vooraf gedefinieerde instructies en prioritering van gebeurtenissen, waarbij feedback wordt geleverd via on-screen, e-mail- of tekstmeldingen. Het helpt ook bij effectief beheer van patrouilles door realtime monitoring van rondes op visuele plattegronden

Voordelen

Assistentie voor beveiligingspersoneel: Vereenvoudigt het werk van uw beveiligingsteam.

Centrale bediening: Brengt alle belangrijke beveiligingsinformatie samen op één plek.

Beheer van patrouilles: Zorgt ervoor dat patrouilles effectief zijn.

Naadloze integratie: Koppelt naadloos met CCTV, branddetectie- en inbraakoplossingen.

Gerelateerde producten