Ontdek onze softwareoplossingen

Met een toewijding aan innovatie en aanpassing stellen onze softwareoplossingen organisaties in staat om processen te stroomlijnen, beveiligingsmaatregelen te verbeteren en zich aan te passen aan veranderende behoeften. Van toegangscontrole tot tijdbeheer zijn al onze oplossingen ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van elke klant, met een naadloze en op maat gemaakte ervaring.

Ontdek ook onze:

Onze software

IDtech's softwareoplossingen voldoen aan al uw behoeften op het gebied van toegangscontrole en tijdbeheer.

Unipass

Unipass staat garant voor zowel efficiëntie als beveiliging in toegangscontrole. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en naadloze integratiemogelijkheden biedt Unipass een op maat gemaakte beveiligingsoplossing die veelzijdig, veilig, flexibel en eenvoudig te installeren en te gebruiken is. Deze slimme tool dient als een alomvattend middel om toegang tot fysieke ruimtes te beheersen, perfect geschikt voor de unieke toegangscontrole-eisen van organisaties, of ze nu groot of klein zijn.

Unitime

Unitime optimaliseert de productiviteit van uw personeel en helpt human resources teams bij het uitvoeren van hun adminsitartieve taken. Deze geavanceerde oplossing biedt een gebruiksvriendelijke interface, waardoor bedrijven de aanwezigheid van medewerkers, projecttijdschema's en verlofregelingen efficiënt kunnen bijhouden en beheren. Unitime onderscheidt zich door zijn flexibiliteit, schaalbaarheid en naadloze integratiemogelijkheden, en biedt een op maat gemaakte oplossing voor tijdbeheer voor organisaties van alle groottes.

Univisit

Beheer en verwelkom bezoekers eenvoudig en veilig, en bied hun een uitstekende bezoekerservaring van voor aankomst tot vertrek. Univisit, onze bezoekersbeheersoftware, integreert volledig met toegangscontrolesystemen, handhaaft beveiliging en biedt een breed scala aan functionaliteiten en opties.

Uniguard

Uniguard, onze software voor alarmbeheer, vereenvoudigt de bewaking van verschillende beveiligingssysteeminformatie en maakt die kostenefficiënt. Naast beveiligde toegangscontrole omvat een goed beveiligd gebouw vaak ook anti-inbraak-, branddetectie-, videosurveillance systemen en beveiligingspersoneel. Uniguard verbetert de effectiviteit van beveiligingsteams door efficiënt alarmbeheer te bieden

Onze ondersteunende software

IDtech's ondersteunende software verbetert de functionaliteit en efficiëntie van onze uitgebreide oplossingen en biedt een naadloze en geïntegreerde ervaring voor alle gebruikers.

Uniwelcome

Wilt u een bericht doorgeven wanneer een van uw medewerkers of bezoekers prikken bij binnenkomen of buitengaan? Niets is eenvoudiger dankzij de toepassing Uniwelcome. Met deze toepassing kunt u, in samenhang met Unipass, onze software voor toegangscontrole, de signalementsgegevens van een persoon weergeven na het prikken op een toegangscontrolelezer. De persoon kan vervolgens eventueel op de hoogte worden gebracht via een bericht dat persoonlijk aan hem is gericht.
 


Uniauth

Onze gecentraliseerde software voor het beheer van gebruikersrechten en autorisaties coördineert naadloos toegangscontroles over al onze applicaties, waarbij gestroomlijnde gebruikersmachtigingen worden gegarandeerd. Deze module waarborgt een efficiënte administratie van autorisatieprofielen, wat een veilige en samenhangende gebruikerservaring bevordert in ons software-ecosysteem. 


Hardconfig

Onze software legt een cruciale verbinding tussen onze applicaties en de verschillende hardwarecomponenten, waardoor real-time monitoring van hun status mogelijk is. Het heeft de mogelijkheid om de verschillende Windows-services die we aanbieden op te nemen en te superviseren, terwijl het zorgt voor een naadloze verbinding met de webconfigurator geïntegreerd in onze controllers. Deze geïntegreerde oplossing garandeert een uitgebreid beheer van het volledige systeem.