Unitime

Unitime van IDtech is een modern, onmisbaar instrument voor het beheer van de tijd en aanwezigheid van medewerkers. Deze krachtige, op het web gebaseerde software is schaalbaar om mee te groeien met uw bedrijf en is beschikbaar voor installatie op lokale servers of in de cloud. Met een gebruiksvriendelijke interface biedt Unitime volledige controle over de schema's van medewerkers, verlofaanvragen, salarisinformatie, analyse en meer. De meest recente update introduceert Unitime met de nieuwste beveiligingstechnologieën en breidt zo zijn scala aan mogelijkheden uit.

Hoe maakt Unitime het verschil voor uw bedrijf?

Krachtig en aanpasbaar

IDtech's Unitime is het essentiële moderne instrument dat is ontworpen om u te helpen bij het beheer van de tijd en aanwezigheid van uw medewerkers. Als krachtige webgebaseerde software biedt Unitime de mogelijkheid om op te schalen met uw groeiende bedrijf.

Eenvoudig en handig

Deze intuïtieve, modulaire toepassing biedt volledige controle over de schema's van medewerkers, verlofaanvragen, salarisinformatie, analyse en meer. Met mobiele toegang biedt het ook onderweg handige toegang voor uw medewerkers.

Software als dienst

Voor degenen die geen applicatieservers, upgrades of back-ups willen beheren, is er een Cloud-versie van Unitime beschikbaar, waarbij IDtech de infrastructuur voor u beheert, inclusief upgrades en beveiligingspatches, back-ups en beschikbaarheid.

Veilige oplossing

Unitime breidt het scala aan beschikbare mogelijkheden uit met de nieuwste beveiligingstechnologieën, zowel voor on-premise als voor Cloud-oplossingen.

Voordelen

HR-assistent: Unitime vereenvoudigt het werk van uw HR-team.

Zelfbediening voor medewerkers: Unitime geeft uw medewerkers controle over hun eigen taken op het gebied van tijdbeheer.

Koppeling met salarisadministratie: Unitime werkt naadloos samen met de meeste salarissystemen op de markt.

Efficiënte planning: Unitime helpt u bij het plannen en visualiseren van de aanwezigheid van uw team.

Veilige Cloud-oplossing: Unitime is beschikbaar als een cloudoplossing. Dit is dezelfde complete oplossing, maar zonder het gedoe van het beheren van de infrastructuur.

Rapportage: Met Unitime heeft u eenvoudig toegang tot statistieken en analyses.

Gerelateerde producten