Gerelateerde oplossingen

Naast toegangscontrole- en tijdbeheeroplossingen biedt IDtech een gevarieerd scala aan geavanceerde oplossingen, zoals de IDtech Cloud, vergaderruimtebeheer, elektronische sleutelkasten, badgeprinters en API. 

Samen tonen deze oplossingen het streven van IDtech aan om innovatieve en op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de veranderende behoeften van moderne organisaties.

Ontdek onze andere oplossingen

IDtech Cloud


U hoeft geen servers, upgrades of gegevensback-ups meer te beheren met onze veilige, handige en betaalbare cloudoplossing.


Ontdek IDtech cloud

Elektronische sleutelkasten


Heeft u 24/7 personeelstoegang nodig tot de sleutels van uw bedrijf voor beveiliging? Traditionele sleutelkasten ontbreken bescherming en flexibiliteit. Met een geavanceerd systeem zoals de elektronische sleutelkasten van IDtech-partners kan u assets veilig beheren en volgen, en de moeite van het beheren van fysieke sleutels vermijden. Met een elektronische sleutelkast kan u eenvoudig toegang programmeren en controleren, zodat deze beschikbaar is volgens uw regels en behoeften.

Ontdek elektronische sleutelkasten

Biometrische lezers


Biometrische lezers zijn proximity-lezers die vingerafdruk-, gezichts- of andere biometrische gegevens herkennen.  

Alleen geautoriseerde personen met overeenkomstige biometrie hebben toegang tot beveiligde ruimtes, ofwel op zichzelf gebruikt of in combinatie met badges of andere referenties.


Ontdek biometrische lezers

IDtech API


API staat voor Application Programming Interface en het is een software-intermediair waarmee twee applicaties met elkaar kunnen communiceren. Als u bijvoorbeeld uw toegangscontrole-, tijdbeheer- of bezoekersbeheeroplossing wilt koppelen aan een andere applicatie, heeft IDtech de API om die interface eenvoudig te implementeren.

Ontdek IDtech API

Vergaderruimtebeheer


In een gezamenlijke ontwikkeling met een partner biedt IDtech een systeem voor vergaderruimte- en bureaubeheer dat volledig is geïntegreerd met uw toegangscontroleoplossing, zowel voor uw personeel als uw bezoekers. Ons systeem voor vergaderruimtebeheer optimaliseert planning en gebruik en zorgt voor de naadloze coördinatie van gedeelde ruimtes.  

Neem contact met ons op om u te helpen het juiste systeem voor het boeken van ruimtes en bureaus te vinden dat precies aan uw eisen voldoet.


Learn more

Onze hardware

Hardware

Onze controllers

Intelligente elektronische controllers vormen het hart van onze toegangscontrole-oplossingen. Ontdek meer over ons volledige assortiment controllers, ontworpen om te werken met meerdere technologieën en te communiceren met hardware van een breed scala aan leveranciers, waarbij veiligheid en flexibiliteit worden gecombineerd.

Readers

Onze lezers

Van proximity-lezers tot biometrische lezers, voertuigidentificatie en lezers voor lange afstanden: IDtech werkt samen met de beste technologiepartners om op maat gemaakte opties te bieden voor uw algehele terreinbeveiliging.
 

Time clock

Onze prikklokken

Combineer veilige toegangscontrole met efficiënt tijd- en aanwezigheidsbeheer. Effectieve personeelsplanning en -beheer berusten op hoogwaardige informatie over uw medewerkers en teams. Onze prikklokken leggen deze informatie vast in een gebruiksvriendelijke terminal die naadloos integreert met toegangscontrolesystemen.

Credentials 

Onze credentials

Voor veilige toegangscontrole hebt u identificatiemiddelen nodig. Dit kan de vorm aannemen van ID-kaarten, sleutelhangers, armbanden, mobiele certificaten, ... Maar hoe kiest u wat het beste past bij de behoeften van uw organisatie? Bij IDtech hebben we alle kennis om u te helpen de juiste beslissing te nemen.

Gerelateerde oplossingen