Prikklok

Ons nieuwe kloksysteem combineert veilige toegangscontrole met efficiënt tijd- en aanwezigheidsbeheer.

Tijdsregistratieterminal

Traditioneel wordt een tijdsregistratieterminal gebruikt om:


- De aankomst-, vertrek- en gewerkte tijden van elke werknemer te registreren.

- Nauwkeurige berekeningen van de arbeidstijd te verzekeren.

-Een gemeenschappelijk en betrouwbaar platform te bieden voor het invoeren van gegevens.


Maar bij IDtech bieden onze tijdsregistratieterminals veel meer. Ze zijn ontworpen om aan de behoeften van uw organisatie te voldoen door te fungeren als een interactieve brug tussen uw team en u.


Onze prikklok


Met een combinatie van prestaties en ergonomie is de D25 het nieuwe autonome en multifunctionele tijdregistratieplatform van IDtech. Het 7-inch touchscreen, gecombineerd met zijn compacte en moderne ontwerp, zorgt voor een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid.


Volledig aanpasbaar, het neemt de kleuren van bedrijven aan en voldoet aan alle behoeften om het werk van HR-teams en medewerkers te vergemakkelijken.


In een notendop optimaliseert de D25-terminal van IDtech het beheer van uw personeel, door geavanceerde hardware en toegewijde ondersteuning te combineren. Deze allesomvattende oplossing maximaliseert de efficiëntie en vermindert de kosten binnen uw bedrijf.

Unitime


Dit intuïtieve terminal integreert naadloos met onze Unitime software die het plannen van werktijden en aanwezigheidsbeheer vereenvoudigt.


We ontwerpen en vervaardigen inderdaad onze tijdsregistratieterminals en onze tijdbeheeroplossingen, van hardware tot software. Dit stelt ons in staat om u en uw teams de best mogelijke ervaring te bieden.


Ontdek Unitime

Een tijdsregistratieterminal, maar meer dan alleen een prikklok


Wat de D25 onderscheidt, is de dubbele functionaliteit: naast tijdbeheer dient het ook als een volledige toegangscontroller.


Dankzij de ingebouwde badgelezer zorgt het voor onwrikbare beveiliging bij de ingang, compatibel met zowel fysieke als mobiele identificatoren.


Ontdek toegangscontrole.

Een communicatie-instrument


De D25 onderscheidt zich als een geavanceerd communicatiehulpmiddel, met functies voor zowel gepersonaliseerde als algemene berichten, evenals integratie met andere systemen.

Het zeer configureerbare ontwerp maakt het een veelzijdige oplossing voor diverse toepassingen.

Hoe maakt de D25 het verschil voor uw bedrijf?

Intuïtief

Moderne, aantrekkelijke en handige touchscreen-ontwerp; Gemakkelijk te navigeren menusysteem voor een efficiënte en aangename gebruikerservaring; Webpagina-configurator voor eenvoudige installatie

Multifunctioneel

Combineert veilige toegangscontrole en tijdregistratiefuncties; Integreert kaartlezer en netwerktoegangscontroller in één tijdregistratieapparaat; Gebruikt dezelfde badge voor toegang tot het pand en voor het uitvoeren van taken op het gebied van personeelsbeheer

Aanpasbaar

Configureerbare schermen om bedrijfslogo, kleuren en stijl weer te geven; Bewerkbare menu's om aan specifieke vereisten en functionaliteiten te voldoen; Berichtenbeheer om communicatie voor individuen en groepen aan te passen; Voortdurende ontwikkeling van applicaties, functionaliteiten en kenmerken

Krachtig

Verbindt met het volledige scala aan tijd- en aanwezigheidsfunctionaliteiten van IDtech's Unitime software; Bijna onbeperkt aantal medewerkers, locaties en regelconfiguraties; Past zich aan en groeit mee met evoluerende bedrijfsbehoeften; Zelfbedieningsterminal stelt werknemers in staat om hun eigen gegevens in te voeren en te raadplegen 

Alle oplossingen

Bekijk al onze oplossingen voor toegangscontrole en tijdbeheer.