Onze partners

Bij IDtech geloven we in de kracht van samenwerking. Hierdoor staat ons partnernetwerk centraal in onze strategie en laat dit ons toe om innovatieve toegangscontrole op maat te voorzien voor elke klant.

Ontdek ons partnernetwerk:

  • Installatiepartners
  • Verdelers
  • Technologische partners

Join us to open doors to new projects together

Contact opnemen

 Installatiepartners


IDtech heeft een netwerk aan partners bestaande uit installateurs gecertifieerd en getraind zijn door IDtech. Deze training zorgt voor een professionele installatie die voldoet aan de meest veeleisende normen en garandeert zo een optimale implementatie van onze toegangscontroleoplossingen.

Het vertrouwen en de nauwe samenwerking die we met onze partners onderhouden, garandeert de tevredenheid en veiligheid van onze klanten.Contact opnemen

 Verdelers 


Dankzij ons netwerk van internationale distributeurs zijn de IDtech oplossingen beschikbaar in verschillende landen.

Onze distributeurs worden zorgvuldig uitgekozen en fungeren als tussenpersoon tussen IDtech en systeemintegratoren of eindgebruikers, waarbij ze een reeks diensten met toegevoegde waarde leveren.


Meer informatie

 Technologische partners


IDtech biedt een open en uitgebreid platform aan, ontworpen om zich aan te passen aan een grote hoeveelheid configuraties. Onze toewijding naar de beste kwaliteit brengt ons tot samenwerkingen met technologische partners die erkend worden voor hun expertise en innovatie.

Dankzij de samenwerking met partners van dit niveau, garanderen we de constante kwaliteit en betrouwbaarheid van onze toegangscontroleoplossingen en verzekeren we de specifieke noden van onze klanten op de beste manier.


Meer informatie

Sluit je bij ons aan en open samen deuren naar nieuwe projecten

Ons team tot uw dienst

 Word een IDtech partner

Toegang tot innoverende oplossingen


Door een IDtech partner te worden, krijgt u toegang tot onze laatste innovaties in toegangscontrole. Dit laat u toe om uw klanten geavanceerde oplossingen te bieden.

 Training & support


IDtech voorziet technische hulp en trainingsprogramma's voor zijn partners. Zo zorgen we voor een succesvolle en soepele integratie en implementatie van onze oplossingen.

 Wederzijdse groei  


IDtech hecht waarde aan samenwerking en gezamenlijk succes. Als partner geniet je van ons uitgebreid netwerk van klanten, wat de weg vrijmaakt voor nieuwe kansen.