Bezoekersbeheersoftware Univisit

Univisit 8 van IDtech is een krachtige software die zich kan aanpassen aan de behoeften van elke onderneming op het gebied van toegangscontrole en bezoekersbeheer. Univisit 8 is een onmisbare tool voor het beheer van de toegang van bezoekers naast uw toegangscontrolesysteem. Univisit 8 kan meegroeien met uw groeiende onderneming, gebruikerslimieten en software-upgrades zijn geen enkel probleem. Naast de nieuwe beveiligingsfuncties die in Univisit 8 beschikbaar zijn, biedt de gebruiksvriendelijke toepassing een volledige controle over de toegang van bezoekers, kaarten, aanvragen en nog veel meer.

Waarom werken met Univisit ?

HR-assistent

Creëer en herroep gemakkelijk badges en machtigingen van uw bezoekers in real time. Univisit 7.2 kan de gegevens en toegangscontrolepermissies van een bezoeker in zijn database opslaan om de ontvangst van gasten nog vlotter te laten verlopen.

Zelfbediening

De "Self-Encoding" tool van IDtech laat de gasten toe zich bij hun aankomst op een touch-screen terminal te registreren. Het enige wat nodig is, is dat de gegevens van de bezoekers vóór het bezoek in Univisit worden gecodeerd.

Gepersonaliseerde badges

Personaliseer de ontvangst van uw gasten met individueel gemerkte kaarten. Op maat gemaakte identiteitskaarten helpen de gebruiker zijn bezoekers beter te identificeren en verbeteren het imago van de organisatie.

Efficient Planning

Univisit 7.2 maakt een optimale bezoekersplanning mogelijk, waarbij de stroom van gasten efficiënter wordt beheerd. Dit kan door gasten vóór hun aankomst te registreren en te verwittigen (met behulp van de geautomatiseerde e-mail- en SMS-setup). 

Naadloze integratie

Dankzij de deskundigheid van IDtech op het gebied van software-implementatie en de interface met de hardware, zijn toevoegingen aan een bestaand systeem vlot en eenvoudig.

Veiligheid eerst

De veiligheid van uw gasten is van het grootste belang. In geval van nood kunt u met Univisit 7.2 gemakkelijk de locatie van uw bezoekers traceren, zodat u de situatie met vertrouwen kunt beheren. U kunt de gasten vóór hun aankomst veiligheidsinstructies op maat geven voor de locatie die zij bezoeken.

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

Verwante producten

Univisit

IDtech's Bezoekersbeheer
Meer informatie

Toegang voor voertuigen

Ons gamma voor toegang voor voertuigen
Meer informatie
access card with protection

Badges & Fobs

Badges & Fobs

Meer informatie

Unipass

IDtech's Toegangscontrolesoftware
Meer informatie