Univisit

Beheer en verwelkom bezoekers eenvoudig en veilig, en bied ze een uitstekende ervaring vanaf het moment van aankomst tot vertrek. Univisit, onze bezoekersbeheersoftware, integreert volledig met toegangscontrolesystemen, handhaaft beveiliging en biedt een breed scala aan functionaliteiten en opties. Geef bezoekers een uitstekende ervaring terwijl u hen en uw gebouwen veilig houdt.

Univisit fungeert als een digitale portier, die het onthaal en het beheer van bezoekers binnen uw instelling orkestreert. Ontworpen om het toezicht en beheer van ingangen te vereenvoudigen, combineert deze software gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie, en garandeert een effectieve ontvangstervaring.

Geschikt voor organisaties van alle groottes, Univisit is een uitgelezen oplossing om uw ontvangst te versterken terwijl de integriteit van uw ruimte bewaard blijft, waardoor een omgeving ontstaat die zowel gastvrij als veilig is voor iedereen.

Hoe maakt Univisit het verschil voor uw bedrijf?

Geïntegreerde oplossing

Univisit integreert naadloos met fysieke toegangscontrolesystemen, inclusief IDtech-controllers en Unipass. Integratie zorgt voor een naadloze bezoekerservaring van de receptie van een organisatie tot al het beheer van bezoekers.

Eenvoudig en handig

De gebruiksvriendelijke interface van ons systeem vereenvoudigt het beheer van de toegang van bezoekers, kaartcontrole en verzoeken. Dit maakt de real-time creatie en intrekking van bezoekersbadges en -machtigingen mogelijk, wat zorgt voor efficiënt beheer van bezoekers. Met verschillende planningsmogelijkheden helpt het systeem bij het stroomlijnen van de bezoekersstromen en het automatiseren van essentiële functies.

Flexibiliteit

Univisit is in staat om te voldoen aan de toegangscontrole- en bezoekersbeheerbehoeften van organisaties van elke omvang. Het beschikt over een zelfcoderingstool waarmee bezoekers zich efficiënt kunnen registreren bij aanraakschermterminals. De mogelijkheid van gepersonaliseerd badging helpt niet alleen bij de identificatie van bezoekers, maar voegt ook een persoonlijk tintje toe aan de algehele bezoekerservaring.

Veilige oplossing

Opererend met dezelfde rigoureuze end-to-end beveiligingsmaatregelen die zijn opgenomen in onze fysieke toegangscontrolesystemen, maakt Univisit gebruik van de nieuwste versleutelings- en autorisatietechnologie. Het heeft onafhankelijke indringertests ondergaan om robuuste beveiliging te waarborgen. Bovendien vergemakkelijkt het ontwerp het eenvoudig volgen van de locaties van bezoekers, wat waardevolle hulp biedt bij het beheer van bezoekers, vooral tijdens noodsituaties.

Voordelen

HR-assistent: Maak eenvoudig en in realtime badges en machtigingen aan en trek ze in voor uw bezoekers.

Zelfbediening: IDtech's 'Self-Encoding'-tool stelt gasten in staat zichzelf te registreren bij aankomst op een aanraakschermterminal. Het enige wat nodig is, is dat de gegevens van de bezoekers vooraf in Univisit worden gecodeerd.

Gepersonaliseerd badging: Personaliseer de ontvangst van uw gasten met individueel gemerkte kaarten. Aangepaste identiteitskaarten helpen de gebruiker hun bezoekers beter te identificeren en verbeteren het imago van de organisatie.

Efficiënte planning: Univisit staat optimale bezoekersplanning toe en beheert de stroom van gasten efficiënter.

Naadloze integratie met IDtech's suite van oplossingen en hardware: Toevoegingen aan een bestaand systeem verlopen soepel en eenvoudig.

Veiligheid voorop: De veiligheid van uw gasten is van het grootste belang. In geval van nood helpt het gebruik van Univisit om gemakkelijk de locatie van uw bezoekers bij te houden, zodat u de situatie zelfverzekerd kunt beheren. Aangepaste veiligheidsinstructies kunnen voor aankomst naar de gasten worden gestuurd, afhankelijk van de locatie die ze bezoeken.

Gerelateerde producten