Ontdek de IDtech-hardware

Onze hardwareoplossingen herdefiniëren betrouwbaarheid en innovatie in toegangscontrole en tijdbeheer. Van intelligente controllers tot een breed scala aan lezers en verbonden apparaten, onze hardware is zorgvuldig ontworpen en gebouwd om veilige, schaalbare en efficiënte oplossingen te bieden voor bedrijven van alle groottes. Met de focus op kwaliteit en technologische vooruitgang zorgt het hardwareportfolio van IDtech ervoor dat uw organisatie de tools heeft die nodig zijn voor effectieve toegangscontrole, tijdbeheer en algehele beveiliging.

Ontdek ook onze:

Onze hardware

De hardware van IDtech biedt geavanceerde oplossingen, ontworpen voor veilige, schaalbare en efficiënte toegangscontrole en tijdbeheerbehoeften.

Controllers

IDtech-controllers vormen de kern van veilige toegangscontrole en maken het beheer van toegangspunten eenvoudig. Al onze controllers werken vlot samen met verschillende oplossingen en voldoen aan de behoeften van organisaties van alle groottes. Met bewezen betrouwbaarheid, sterke functies en geavanceerde technologie zorgen de controllers van IDtech voor een veilig en eenvoudig toegangsbeheersysteem.

Lezers

IDtech biedt een scala aan lezers die zijn ontworpen om een betrouwbare oplossing te bieden voor identiteitsverificatie in toegangscontrole. Of het nu gaat om biometrische lezers zoals vingerafdruk- en irisscanners of traditionele kaartlezers, ons assortiment garandeert veilige toegang met eenvoud. Ontworpen voor precisie en compatibiliteit bieden deze lezers organisaties een effectief middel om beveiliging en toegangscontrole naadloos te verbeteren.

Prikklokken

Efficiënte personeelsplanning en tijd- & aanwezigheidsbeheer hangen af van het verkrijgen van nauwkeurige informatie over uw medewerkers en teams. Ons D25 kloksysteem vereenvoudigt dit proces, door naadloos te integreren met IDtech's tijd- & aanwezigheidssoftware, Unitime. Bovendien functioneert het D25-terminal als volledige toegangscontrollers met geïntegreerde badgelezers, waardoor het beveiliging en functionaliteit levert vergelijkbaar met een traditionele opstelling. In staat om een enkele deur te controleren, ondersteunt het zowel fysieke als mobiele inloggegevens, waardoor het veelzijdig is in toegangscontrole.
Credentials

Toegangscontrole- en tijdbeheeroplossingen zijn er in verschillende vormen en technologieën. Of het nu gaat om kaartgebaseerde systemen, polsbandjes, keyfobs of een mobiel systeem, ons team van experts is toegewijd om nauw met u samen te werken, uw specifieke behoeften te analyseren en u te begeleiden bij het nemen van geïnformeerde beslissingen. We passen onze aanbevelingen aan om ervoor te zorgen dat het juiste systeem wordt afgestemd op uw organisatie, met de nadruk op een samenwerkende en op maat gemaakte aanpak.