Terug naar alle nieuwsberichten

Samenwerking IDtech-Recogtech

Recogtech's technologie & IDtech's expertise


IDtech, met meer dan 35 jaar ervaring in het ontwerp en de fabricage van toegangscontrole- en tijdbeheeroplossingen, is trots om zijn samenwerking met Recogtech aan te kondigen. Deze samenwerking onderstreept onze voortdurende inzet voor innovatie en het bieden van op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen.

Recogtech en Palm-ID

Recogtech, een belangrijke speler in het veld van biometrische beveiliging sinds 1966, brengt zijn unieke expertise in deze samenwerking, met name met de Palm-ID, een geavanceerde palmherkenningstechnologie. Deze oplossing onderscheidt zich door zijn snelheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid, waarbij een infraroodscanner wordt gebruikt om het veneuze patroon van de hand te analyseren met een nauwkeurigheid van 5 miljoen unieke punten.

De Palm-ID vertegenwoordigt een grote vooruitgang in het gebied van biometrie, en biedt ongeëvenaarde beveiliging dankzij de uniciteit van het aderpatroon van elk individu, terwijl de vertrouwelijkheid gerespecteerd wordt. Biometrische gegevens worden versleuteld op een persoonlijke kaart, wat volledige naleving van de GDPR garandeert.

Recogtech heeft inderdaad, in reactie op groeiende GDPR-zorgen, geïnnoveerd met biometrische oplossingen waarbij gescande gegevens worden versleuteld en opgeslagen op een kaart die door de gebruiker wordt gehouden, waardoor geavanceerde biometrische beveiliging wordt gecombineerd met bescherming van persoonlijke gegevens.

IDtech-Recogtech samen op Intersec 2024 Dubai

We zijn trots te kunnen aankondigen dat de Palm-ID van Recogtech exclusief zal worden getoond op de stand van IDtech op Intersec 2024. Deze unieke kans stelt bezoekers in staat om deze state-of-the-art biometrische technologie met IDtech te ervaren op stand S1 I09 tijdens de tentoonstelling.

Bezoek ons op Intersec Dubai op 16, 17 en 18 januari 2024 om deze revolutionaire technologie van dichtbij te ervaren.

Voor meer informatie over de biometrische toegangscontroleoplossingen van IDtech, bezoek onze speciale biometriepagina [ Related Solutions - biometrische lezers | IDtech].  Om de innovatieve oplossingen van Recogtech verder te verkennen, nodigen we u uit om hun website te bezoeken   [Recogtech | Specialist in biometrische beveiliging].