Terug naar alle nieuwsberichten

IDtech lanceert zijn nieuwe branding


IDtech evolueert continue.


Onze voortdurende investering in state-of-the-art technologieën houdt ons aan de voorhoede van toegangscontrole- en tijdbeheeroplossingen in een steeds veranderende omgeving. 

We zijn enthousiast over ons nieuwste assortiment aan producten en oplossingen en we delen deze graag met ons netwerk en met de gehele beveiligingsindustrie. We zijn erg trots dat we een nieuwe visuele identiteit hebben gecreëerd waarvan we denken dat deze beter onze voortdurende toewijding aan innovatie, kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en aanpasbaarheid weerspiegelt.


Nieuwe branding en website


Onze nieuwe visuele identiteit en branding draaien niet alleen rond esthetiek. Ze belichamen onze inzet om de beste oplossingen te vinden voor de steeds veranderende behoeften van onze klanten, partners en snel evoluerende technologische eisen. 

Ons doel blijft hetzelfde: veilige, betrouwbare, op maat gemaakte oplossingen bieden.

De nieuwe website van IDtech weerspiegelt deze evolutie. We hopen dat u een verbeterde en gemakkelijke toegang vindt tot onze producten en diensten. 

We hebben ook een nieuwe Toegangscontrolecatalogus die u op onze website kunt vinden. We sturen u graag een exemplaar - neem alstublieft contact met ons op.


Zelfde inzet voor onze waarden en uw oplossingen


Met onze nieuwe visuele identiteit en communicatiemiddelen benadrukken we onze toewijding aan het leveren van kwalitatieve klantenservice, duidelijke communicatie en effectieve interacties. 

Deze stap is een natuurlijke voortgang van onze groei en bedrijfsfilosofie. We blijven trouw aan onze waarden van het bieden van op maat gemaakte, veilige, aanpasbare en duurzame oplossingen en uitstekende ondersteuning en service. 

Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen op onze website en LinkedIn. 

We kijken ernaar uit om met u samen te werken om Deuren naar Oplossingen te Openen.
Het IDtech Team