Terug naar alle nieuwsberichten

Gemeente Etterbeek

Interview
De gemeente Etterbeek werkt al jaren samen met IDtech. De verhuizing van de gemeentelijke diensten naar een nieuw pand was het moment om het toegangscontrole-, tijdsbeheer- en verlofbeheersysteem te vernieuwen. 
 

Het personeel waardeert de gebruiksvriendelijkheid en de verantwoordelijken zien een aanzienlijke tijdsbesparing op de administratieve taken. Ludovic Genard, verantwoordelijke van de afdeling Openbare Werken van de stad Etterbeek, legt de voordelen uit van de systemen die door Idtech zijn ontwikkeld. 

Wat zijn de uitdagingen op vlak van toegangscontrole in de gemeente Etterbeek? 

Er werken ongeveer 500 mensen in deze gebouwen waarin de gemeentelijke diensten, de politie en het OCMW een onderdak hebben. Om veiligheidsredenen ligt het voor de hand dat niet iedereen toegang heeft tot alle gebouwen. Elke werknemer heeft dus een badge die hem enkel toegang geeft tot de plaatsen waar zijn aanwezigheid noodzakelijk is. Dit versterkt dan ook het gevoel van veiligheid van al onze werknemers. 
 

Kunt u de voordelen van het platform IDtech voor werktijdbeheer in detail beschrijven? 

Het vergemakkelijkt het dagelijkse beheer van de teams aanzienlijk. Op mijn niveau kan ik met de software UNIWEB Time voor tijdsbeheer en tijdsregistratie in één oogopslag het verlofrooster binnen mijn afdeling zien. Dat is een waardevolle hulp. 
 

Ook kunnen onze ambtenaren gemakkelijker verlof aanvragen en een duidelijk zicht krijgen op hun werktijd. 
 

Is het systeem ook efficiënt bij telewerken? 

Absoluut. Dit is juist heel handig, aangezien iedereen op afstand op het platform kan prikken door op het icoon telewerken te klikken. 
 

Wat zijn de sterke punten van IDtech? 

Hun grote reactievermogen. Als er een probleem is, bieden ze een snelle oplossing. Dat is des te belangrijker, omdat er veel mensen afhankelijk zijn van de service die ze bieden. 
 

IDtech: oplossingen op maat voor uw bedrijf 
 

Wil u informatie over de door IDtech ontwikkelde systemen? Wil u meer weten over hoe ze u kunnen helpen bij het managen van het personeel in uw bedrijf?  Aarzel niet om contact met ons op te nemen.