Elektronische sleutelkasten in België, Nederland en Luxemburg

IDtech is gevestigd in de buurt van Namen en produceert en ontwikkelt software voor toegangscontrole en tijdregistratie voor micro-ondernemingen, kmo's, grote bedrijven en overheidsdiensten. IDtech biedt u onder andere een beveiligd beheer van uw sleutels en waardevolle spullen aan dankzij de elektronische sleutelkast. Onze 35 jaar ervaring staan garant voor een gamma hoogwaardige producten voor de beveiliging van uw bedrijf in België, Nederland en Luxemburg.

Elektronische sleutelkast voor een optimale bescherming van uw toegang

Ons geautomatiseerd sleutelbeheersysteem laat toe 8 tot 384 sleutels of sleutelhangers op te bergen en te beschermen. Elk element wordt stevig bevestigd aan een elektronische sleutelhanger (keytag). Via een terminal wordt de gebruiker geïdentificeerd en wordt de sleutelhanger waartoe hij toegang heeft vrijgegeven. Bij noodgevallen kan een speciale sleutel worden gebruikt om het rolluik handmatig te openen. Deze elektronische sleutelkast wordt geleverd met een beheersoftware, en de lezer die er toegang toe geeft en is geïntegreerd in uw IDtech toegangscontrolesysteem. Hiermee kunt u zowel de reporting als de toegang tot een sleutel of een vooraf gedefinieerde groep sleutels beheren.

Dit type product voldoet aan uw behoeften wanneer u de beveiliging moet garanderen van een groot aantal reservaties, toekenningen van toegangsrechten en/of verschillende sleutels (speciale gebouwen, server racks, voertuigen, enz. .), maar ook van waardevolle spullen (radio, computerapparatuur, enz.). Deze oplossing biedt u een globaal overzicht en een goed beheer van uw kasten en hun inhoud.

Veilig en betrouwbaar systeem voor het beheer van uw sleutels en waardevolle spullen

Verhoog uw beveiliging met onze efficiënte en betrouwbare sleutelkasten:

  • Autonomie: de kast beschikt ook over een eigen batterij om operationeel te blijven in geval van stroomuitval;
  • Maximale veiligheid: de kast bevindt zich achter een automatisch zeer resistent rolluik of deur, waardoor een bescherming tegen ongeautoriseerde toegang wordt gegarandeerd. Bovendien wordt er met onze UNIGUARD-oplossing een alarmsignaal verstuurd bij losrukken of demonteren van het systeem.

Uw sleutels en waardevolle spullen opbergen op een veilige plek ?

Neem telefonisch of via ons online formulier contact op met IDtech voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte voor een sleutelkast in België, Nederland of Luxemburg. Onze sleutelkasten garanderen een zeer goede beveiliging van uw waardevolle spullen.

Ons laatste nieuws