Elektronische sleutelkasten

Elektronische sleutelkast voor een optimale bescherming van uw toegang

Indien niet alle toegang gedigitaliseerd werd en u toch nog fysieke sleutels heeft, dan kan u beroep doen op een elektronische sleutelkast van IDtech.

Ons geautomatiseerd sleutelbeheersysteem laat toe 8 tot 384 sleutels of sleutelhangers op te bergen en te beschermen. Elk element wordt stevig bevestigd aan een elektronische sleutelhanger (keytag). Via een terminal wordt de gebruiker geïdentificeerd en wordt de sleutelhanger waartoe hij toegang heeft vrijgegeven. Bij noodgevallen kan een speciale sleutel worden gebruikt om het rolluik handmatig te openen. Deze elektronische sleutelkast wordt geleverd met een beheersoftware. Hiermee kunt u zowel de reporting als de toegang tot een sleutel of een vooraf gedefinieerde groep sleutels beheren.

Het beheer van deze kasten gebeurt volledig met UNIpass, net zoals uw andere IDtech oplossingen.

Deze kasten zijn niet enkel geschikt voor het management van uw sleutels. Ze kunnen ook gebruikt worden voor andere waardevolle spullen zoals computerapparatuur.

Veilig en betrouwbaar systeem voor het beheer van uw sleutels en waardevolle spullen

Verhoog uw beveiliging met onze efficiënte en betrouwbare sleutelkasten:

  • Autonomie: de kast beschikt ook over een eigen batterij om operationeel te blijven in geval van stroomuitval;
  • Maximale veiligheid: de kast bevindt zich achter een automatisch zeer resistent rolluik of deur, waardoor een bescherming tegen ongeautoriseerde toegang wordt gegarandeerd. Bovendien wordt er met onze UNIGUARD-oplossing een alarmsignaal verstuurd bij losrukken of demonteren van het systeem.

Ons laatste nieuws