IDtech is een ontwikkelaar en fabrikant van software en hardware in beveiliging en tijdsbeheer voor bedrijven en overheden in België, Nederland, Luxemburg en in het buitenland

IDtech is gevestigd in Gembloux, nabij Namen, en stelt al bijna 35 jaar zijn expertise ten dienste van microbedrijven, kmo's, grote bedrijven en openbare diensten. Ons bedrijf zorgt voor een optimale beveiliging van uw entiteit in België, Nederland, Luxemburg en wereldwijd. We ontwikkelen software en maken hardware om uw toegangs- en tijdbeheer te verbeteren. Afhankelijk van uw project kunnen onze oplossingen binnen uw bedrijf worden geïmplementeerd door ons eigen netwerk van elektriciens, installateurs en door ons opgeleide integratoren. Onze analyse- en consulting service kan ook de prestaties van uw beveiligingssystemen evalueren en uw behoeften op het gebied van tijdbeheer analyseren.

Profiteer van de ervaring van IDtech voor een efficiënte beveiliging van uw bedrijf

Beroep doen op ons bedrijf dat software en hardware ontwikkeld voor beveiliging en tijdsbeheer biedt veel voordelen:

  • Professionalisme: IDtech is een serieus en professioneel bedrijf. Onze klantenreferenties zijn talrijk en gevarieerd. U bent verzekerd van software die veilig is en aangepast aan de grootte van uw bedrijf en uw activiteitensector.
  • Productkwaliteit: onze verschillende toegangscontrole- en tijdregistratieprogramma's en producten worden in België vervaardigd. De componenten van onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en kennen een hoge betrouwbaarheid. We commercialiseren flexibele oplossingen voor een eerlijke prijs, aangepast aan de grootte, de sector en de behoeften van uw structuur.
  • Rigoureus en met luisterend oor: IDtech begeleidt u van A tot Z in uw project. We analyseren uw behoeften grondig en maken een projectvoorstel dat aan uw verwachtingen voldoet. Zodra het proces is voltooid, installeren we uw software en geven we u een opleiding om alles operationeel te maken. Ons bedrijf bestaat uit gekwalificeerd personeel dat naar zijn klanten luistert en vooral stabiel is, wat zorgt voor een absolute kennis en controle van het product. Onze helpdesk is tijdens werkdagen beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.
  • Beheersing van de productketen: wij zijn ontwikkelaars-fabrikanten. Dit leidt ertoe dat we elk onderdeel van elke oplossing controleren en verifiëren. Daardoor beperken we het aantal tussenpersonen in geval van problemen en reparaties.

Heeft u software voor toegangscontrole of tijdsbeheer nodig? Neem contact met ons op!

Het IDtech-team staat tot uw beschikking om u te voorzien van gedetailleerde informatie over onze producten. Aarzel niet om ons te contacteren via telefoon of via ons formulier. Of uw bedrijf nu in België, Nederland of Luxemburg is gevestigd, IDtech voldoet aan uw beveiligingsvereisten.

Ons laatste nieuws