Controllers voor toegang en beveiliging in België, Luxemburg en Nederland

IDtech stelt zijn 35 jaar ervaring ten dienste van microbedrijven, kmo's, grote bedrijven en de publieke sector. Ons bedrijf zorgt voor een efficiënte beveiliging van uw sites, ongeacht of u zich in België, Nederland, Luxemburg of elders in de wereld bevindt. Wij bieden u een optimale beveiliging van uw gebouwen dankzij onze toegangscontrole-eenheden.

IDtech produceert en biedt verschillende soorten toegangscontrollers aan. Afhankelijk van uw behoeften maar ook van de situatie waarin uw project zich bevindt (nieuwbouw, renovatie, bekabeling, enz.), bieden we u een andere mogelijkheid aan, met de mogelijkheid de types te mengen.

  • A.U. : Controller voor het beheer van 2 lezers
  • A.U. TWIN : Controller voor het beheer van 4 lezers
  • C.P. b4 : Controller voor busbeheer tot 8 lezers
  • C.P. b10 : Controller voor busbeheer tot 20 lezers
  • A.U. : Lokale toegangscontrole-eenheid (voor aansluiting op een controller van het type R.C.P.) en voor het beheer van 1 of 2 lezers
  • L.U. : Controller gemaakt voor het beheer van een lifttoegang (wie heeft toegang tot welke verdieping?)

Onze apparatuur kan functioneren met een batterij. Het kan ook autonoom werken in geval van een netwerkstoring dankzij het geheugen (alle gegevens worden opgehaald zodra de verbinding terugkeert). De IDtech elektronica kan zowel badgelezers beheren als biometrische lezers, toegangslezers voor voertuigen of zelfs QR-codelezers.

De door IDtech geproduceerde elektronica wordt niet alleen gebruikt voor de toegangscontrole. Onze beveiligingscontrollers beschikken over een geheugen, communicatiekaarten, een microprocessor en een voeding voor een lokaal en autonoom contactbeheer en de acties die moeten worden ondernomen in geval van een alarm. Hiermee kunt u onder andere het openen of sluiten van deuren, poorten en hekken regelen, sirenes, videocamera's en verlichting activeren of logische toestanden van sensoren of externe technische contacten centraliseren.

  • S.U. : Autonome beveiligingscontroller verbonden met IP;
  • S.U. : Lokale beveiligingscontroller per bus verbonden met IDtech-centrales.

Garandeer de veiligheid in uw bedrijf met efficiënte technologieën

Of ze nu autonoom zijn, of in de vorm van lokale eenheden, onze controllers zijn compatibel met verschillende technologieën voor de identificatie van personen. Ze bepalen welke acties er moeten worden ondernomen volgens vooraf bepaalde regels. Onze elektronische apparatuur helpt u om de veiligheid in uw gebouwen te verhogen.

Toegangscontrole nodig in België, Nederland of Luxemburg?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerteaanvraag via ons online formulier of per telefoon. Ons team van staat tot uw beschikking voor meer informatie.

Ons laatste nieuws