Elektronische sleutelkasten  


  Elektronische sleutelkastjes voor een betere bescherming van uw goederen

  Ons geautomatiseerd sleutelbeheersysteem maakt het mogelijk om 8 tot 384 sleutels of sleutelhangers op te slaan en te beveiligen. Elk item wordt veilig bevestigd aan een elektronische sleutelhanger.  Via een terminal wordt de gebruiker geïdentificeerd en wordt de sleutelbos waartoe hij toegang heeft, vrijgegeven. In geval van nood wordt een speciale sleutel gebruikt om het rolluik manueel te openen. Deze elektronische sleutelkast gaat vergezeld van zijn beheersoftware. Hiermee kunt u zowel de rapportage als de toegang van een sleutel of groepen van vooraf gedefinieerde sleutels beheren.

  Dit type product beantwoordt aan uw behoeften in situaties waar er te veel sleutels zijn en waar de reservatie, de toekenning van toegangsrechten en de beveiliging van deze sleutels belangrijk is (speciale lokalen, serverracks, voertuigen, enz.) Maar ook voor waardevolle voorwerpen (radio, computermateriaal, enz.).  De oplossing biedt een globaal overzicht en een grondig beheer van uw kasten en hun inhoud.

  Veilig en betrouwbaar systeem voor het beheer van uw sleutels en waardevolle voorwerpen

  Versterk uw beveiliging met onze efficiënte en betrouwbare sleutelkasten

  • Autonomie : de kast heeft ook zijn eigen batterij om operationeel te blijven in geval van stroomuitval

  • Maximale veiligheid : De eenheid is ondergebracht achter een zeer bestendig automatisch rolluik of deur, wat bescherming biedt tegen toegang door onbevoegden. Bovendien zal een alarmsignaal worden verstuurd in geval van manipulatie en zal dit signaal worden doorgegeven aan de Uniguard alarm management software van IDtech.

  Moet u uw sleutels en waardevolle spullen op een veilige plaats bewaren?

  Neem contact op met IDtech voor meer informatie of voor een offerte.

  Verwante producten

  Unitime

  IDtech's Tijdsbeheersoftware
  Meer informatie

  Toegang voor voertuigen

  Ons gamma voor toegang voor voertuigen
  Meer informatie

  Toegangscontrollers

  Beveiligde en elektronische apparaten 
  Meer informatie

  Unipass

  IDtech's Toegangscontrolesoftware
  Meer informatie