Elektronische sleutelkasten:  

  naar een veilig en autonoom beheer van uw sleutels


  Moet uw personeel op elk moment van de dag toegang hebben tot gedeelde sleutels van de gebouwen, voertuigen of uitrusting van uw bedrijf ?

  Bieden traditionele sleutelkastjes, beveiligd met een klassiek sluitsysteem (sleutel, slot, hangslot, code...) onvoldoende bescherming of flexibiliteit ?

  Bent u op zoek naar een geavanceerd systeem voor veilige controle en diepgaand beheer van uw middelen?

  Verspil geen tijd meer met het organiseren van uw sleutelhangers en het bijhouden van een register van al hun bewegingen. Met een elektronische sleutelkast kunt u gemakkelijk programmeren en controleren wie toegang heeft tot wat en wanneer. Een doeltreffende oplossing om de toegang tot uw sleutels en middelen te beperken en tegelijkertijd de beschikbaarheid ervan te garanderen volgens uw regels en behoeften.

  Een geautomatiseerd beheersysteem voor uw sleutels en waardevolle voorwerpen


  Het werkingsprincipe van een elektronische sleutelkast is eenvoudig: in de kast wordt elk item veilig bevestigd aan een elektronische sleutelhanger die individueel wordt vergrendeld. Om de kast open te maken, moet de gebruiker zich eerst identificeren op de terminal met behulp van zijn Pincode, een RFID-lezer (bvb. Badge of tag) of een biometrische lezer (bvb. vingerafdruk). Afhankelijk van zijn toegangsrechten geeft het sleutelbeheersysteem automatisch de sleutelringen vrij waartoe hij toegang heeft. Elk slot wordt verlicht door een LED met een duidelijke kleurcode: rood en groen geven respectievelijk aan dat de sleutelhanger vergrendeld is of niet, oranje geeft aan dat het slot is toegewezen aan een sleutelhanger die moet worden teruggegeven. De gebruiker kan dan gewoon sleutelhangers uit de beschikbare selectie nemen of de sleutelhangers die hij niet meer nodig heeft opruimen. Naast het controleren en toewijzen van middelen voor u, neemt het intelligente systeem elke beweging van goederen op voor de opvolging.

  Werking op maat dankzij de uitgebreide en intuïtieve beheersoftware


  Om de toegangsrechten van gebruikers te configureren en beheren, wordt de sleutelkast geleverd met web-based software met een geïntegreerde online help functie. Standaard kunt u al uw kasten centraal online beheren vanaf ieder apparaat met een browser (laptop, tablet, smartphone, enz.). U kunt op elk moment configuratiewijzigingen aanbrengen, de toegangsrechten van een specifieke sleutelhanger of groep sleutelhangers beheren en een gebruiksgeschiedenis opvragen.

  Er is een uitgebreide lijst met beschikbare opties om de toegangscontrole tot uw sleutels flexibeler of zelfs accurater te maken:

  • reservering van een bepaalde sleutelhanger voor een configureerbare periode 

  • configuratie van een maximale gebruiksperiode

  • dubbele autorisatie waarbij zowel de gebruiker als zijn supervisor zich moeten identificeren

  • mogelijkheid om eenvoudige informatie over een bepaalde sleutelhanger in te voeren (kilometerstand van de auto, brandstofniveau, parkeerplaats...)

  • verplichting om een reden voor gebruik aan te geven

  • Ezv. 

  Deze krachtige beheertool integreert ook perfect met vele andere systemen, zoals toegangscontrole, tijdregistratie of alarmbeheer. Zo krijgen gebruikers toegang tot de beveiligde inhoud van de kast na identificatie op een badgelezer, net als de toegang tot uw kantoren en gebouwen. Eén enkele badge kan dus voor beide worden gebruikt. Gebeurtenissen die door de kast worden geregistreerd, kunnen veiligheidsalarmen activeren in onze Uniguard-bewakingssoftware.

   Moet u uw sleutels en waardevolle spullen op een veilige plaats bewaren? 

   Wilt u hun beheer automatiseren en hun toegankelijkheid in alle veiligheid vergroten? 

   Neem telefonisch of via ons online formulier contact op met IDtech voor meer informatie over elektronische sleutelkastjes of om een offerte aan te vragen.

   Een schaalbare en veelzijdige oplossing die aan alle behoeften voldoet


   In tegenstelling tot wat zijn naam doet vermoeden, beperkt de sleutelkast zich niet tot het beheer van de sleutels van uw lokalen, uw lockers of uw wagenpark. Dit intelligente systeem is uw beste bondgenoot wanneer u op zoek bent naar een efficiënte oplossing voor geautomatiseerd middelenbeheer. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar om alle soorten voorwerpen te voorzien van een elektronische sleutelhanger (bvb. gereedschap, bankpasjes of radio's).

   Sleutelkasten zijn verkrijgbaar in modellen met verschillende afmetingen en opslagcapaciteiten. Afhankelijk van het gekozen model kan de kast 8 tot 384 sleutelhangers bevatten door het gebruik van enkele of dubbele rekken. Naarmate uw behoeften evolueren kunnen verschillende kasten, die door dezelfde terminal worden beheerd, perfect worden gecombineerd. Voeg een toetsenbord, een aanraakscherm of een biometrische lezer toe voor nog meer gebruiksgemak.

   Transparent sleutelbeheer gegarandeerd 


   Op elk moment biedt de sleutelkast u een globaal overzicht van de beschikbaarheid van uw middelen. In één oogopslag ziet u de lege vakjes die aangeven welke sleutelhangers in omloop zijn. Opnames en stortingen, evenals gebeurtenissen, worden opgeslagen en gedocumenteerd om een efficiënte opvolging en planning van uw middelengebruik mogelijk te maken. Via de beheersoftware kunt u de geschiedenis van een sleutelhanger raadplegen en zeer nauwkeurige rapporten exporteren per gebruiker, sleutelhanger of op basis van een datum en tijd.

   Een garantie voor betrouwbaarheid


   Het beheer van uw sleutels overdragen aan een intelligente sleutelkast betekent kiezen voor een veilig en betrouwbaar beheer:

   • Efficiëntie: Zeg vaarwel tegen registerfouten, organisatorische problemen en vertragingen in het beheer van uw middelen!

   • Beschikbaarheid: De sleutelkast garandeert 24/7 toegang tot uw sleutels en andere middelen, zonder dat er personeel nodig is.

   • Autonomie: De kast werkt zonder netwerk- of serververbinding. 

   • Veerkracht: Met zijn ingebouwde batterij back-up systeem blijft de kast volledig operationeel in geval van stroomuitval.

   • Traceerbaarheid: Elke beweging van een elektronische sleutelhanger wordt geregistreerd en opgeslagen. Op elk moment weet je wie wat gebruikt en gebruikt heeft.

   • Robuustheid: Elektronische sleutelkastjes zijn robuust en compact, zonder zichtbare scharnieren. Uitgerust met een zeer bestendig automatisch rolluik of een versterkte deur zijn ze ontworpen om inbraakpogingen te weerstaan.

   • Veiligheid: In geval van niet-toegestane verplaatsing of demontage van het systeem, kan een alarmsignaal worden doorgegeven aan uw alarmbeheersoftware, zoals IDtech Uniguard. In noodgevallen kan de kast natuurlijk handmatig worden geopend met een speciale sleutel.   Verwante producten

   Unitime

   Time management software by IDtech
   Meer informatie

   Toegang voor voertuigen

   Our range for vehicle access
   Meer informatie

   Toegangscontrollers

   Beveiligde en elektronische apparaten 
   Meer informatie

   Unipass

   Access control software by IDtech
   Meer informatie