Elektronische sleutelkasten:  

  Naar een veilig en autonoom sleutelbeheer


  Hebben uw medewerkers op elk moment van de dag of nacht toegang nodig tot de gedeelde sleutels van de beveiligde gebouwen, voertuigen of apparatuur van uw bedrijf? Traditionele sleutelkastjes, beveiligd met een standaard slotsysteem (sleutel, grendel, hangslot, code...), bieden niet voldoende bescherming en flexibiliteit? Bent u op zoek naar een geavanceerd systeem om uw activa veilig te beheren en efficiënt te traceren? Verspil geen tijd meer aan het organiseren van uw talrijke sleutelhangers en het bijhouden van elke beweging ervan. Met een elektronische sleutelkast kunt u eenvoudig programmeren en controleren wie toegang heeft tot wat en wanneer. Het is een efficiënte oplossing om de toegang tot uw sleutels en bedrijfsmiddelen te beperken, terwijl u er altijd voor zorgt dat ze beschikbaar zijn volgens uw regels en behoeften.

  Een geautomatiseerd beheersysteem voor je sleutels en waardevolle bezittingen

  Het werkingsprincipe van een elektronische sleutelkast is eenvoudig: in de kast is elk item stevig bevestigd aan een elektronische sleutelhanger die veilig op zijn plaats is vergrendeld. Om toegang te krijgen moet de gebruiker zich eerst identificeren op de kastterminal met behulp van zijn PIN-code, een RFID-lezer (sleutelhanger, kaart, enz.) of een biometrische lezer (vingerafdruk). Afhankelijk van zijn toegangsrechten ontgrendelt het sleutelbeheersysteem automatisch de deur en geeft het de geautoriseerde sleutelhangers vrij. Elke sleuf wordt verlicht door een LED met een duidelijke kleurcode: rood en groen geven respectievelijk aan of de sleutelhanger vergrendeld is of niet, oranje geeft de sleuf aan die is toegewezen aan een ring die moet worden teruggegeven. De gebruiker kan dan eenvoudig een sleutelhanger uit de beschikbare selectie pakken of degene die hij niet meer nodig heeft terugzetten. Het intelligente systeem controleert en wijst niet alleen je eigendommen toe, maar registreert ook elke beweging voor verdere opvolging.

  Bediening op maat dankzij uitgebreide en intuïtieve beheersoftware

  Om de toegangsrechten van gebruikers te configureren en beheren, wordt de sleutelkast geleverd met web-based software met een geïntegreerde online help functie. Standaard kunt u al uw kasten centraal online beheren vanaf ieder apparaat met een browser (laptop, tablet, smartphone, enz.). U kunt op elk moment configuratiewijzigingen aanbrengen, de toegangsrechten van een specifieke sleutelhanger of groep sleutelhangers beheren en een gebruiksgeschiedenis opvragen.

  Er is een uitgebreide lijst met beschikbare opties om de toegangscontrole tot uw sleutels flexibeler of zelfs accurater te maken:

  • reserveren van een specifieke sleutelhanger voor een aanpasbare periode

  • maximale gebruiksperiode

  • dubbele autorisatie waarbij zowel de gebruiker als zijn supervisor zich moeten identificeren

  • de mogelijkheid om eenvoudige informatie over een bepaalde sleutelhanger te coderen (kilometerstand van de auto, brandstofniveau, parkeervak, enz.)

  • de verplichting om een reden voor gebruik aan te geven

  • Ezv. 

  Deze krachtige beheertool integreert ook perfect met vele andere systemen, zoals toegangscontrole, tijdregistratie of alarmbeheer. Zo krijgen gebruikers toegang tot de beveiligde inhoud van de kast na identificatie op een badgelezer, net als de toegang tot uw kantoren en gebouwen. Eén enkele badge kan dus voor beide worden gebruikt. Gebeurtenissen die door de kast worden geregistreerd, kunnen veiligheidsalarmen activeren in onze Uniguard-bewakingssoftware.

   Moet je je sleutels en waardevolle spullen op een veilige plek bewaren?

   Neem telefonisch of via ons online formulier contact op met IDtech voor meer informatie over elektronische sleutelkastjes of om een offerte aan te vragen.

   Een veelzijdige en schaalbare opslagoplossing die aan alle behoeften voldoet


   In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, helpen sleutelkasten je niet alleen bij het beheren van de sleutels van je kamers, lockers of wagenpark. Dit intelligente systeem kan ook wonderen verrichten als je meer in het algemeen op zoek bent naar een geautomatiseerde en efficiënte oplossing voor activabeheer. Of je nu gereedschap, bankpasjes of radio's wilt beveiligen, met verschillende accessoires kun je alle soorten voorwerpen aan een elektronische sleutelhanger bevestigen om ze veilig op te bergen in een goed beveiligde en innovatieve kast.

   Sleutelkasten zijn verkrijgbaar in modellen met verschillende afmetingen en opslagcapaciteiten. Afhankelijk van het gekozen model kan de kast 8 tot 384 sleutelhangers bevatten door het gebruik van enkele of dubbele rekken. Naarmate uw behoeften evolueren kunnen verschillende kasten, die door dezelfde terminal worden beheerd, perfect worden gecombineerd. Voeg een toetsenbord, een aanraakscherm of een biometrische lezer toe voor nog meer gebruiksgemak.

   Transparent sleutelbeheer gegarandeerd 


   Op elk moment biedt de sleutelkast u een globaal overzicht van de beschikbaarheid van uw middelen. In één oogopslag ziet u de lege vakjes die aangeven welke sleutelhangers in omloop zijn. Opnames en stortingen, evenals gebeurtenissen, worden opgeslagen en gedocumenteerd om een efficiënte opvolging en planning van uw middelengebruik mogelijk te maken. Via de beheersoftware kunt u de geschiedenis van een sleutelhanger raadplegen en zeer nauwkeurige rapporten exporteren per gebruiker, sleutelhanger of op basis van een datum en tijd.

   Een belofte van betrouwbaarheid


   Het beheer van uw sleutels overdragen aan een intelligente sleutelkast betekent kiezen voor een veilig en betrouwbaar beheer:

   • Efficiëntie: Zeg vaarwel tegen registerfouten, organisatorische problemen en vertragingen in het beheer van uw middelen!

   • Beschikbaarheid: De sleutelkast garandeert 24/7 toegang tot uw sleutels en andere middelen, zonder dat er personeel nodig is.

   • Autonomie: De kast werkt zonder netwerk- of serververbinding. 

   • Veerkracht : Dankzij de geïntegreerde noodbatterij blijft de kast perfect werken als de stroom uitvalt.

   • Traceerbaarheid :Elke beweging van een elektronische sleutelhanger wordt geregistreerd en opgeslagen. Je weet op elk moment wie wat gebruikt.

   • Robuustheid: Elektronische sleutelkastjes zijn robuust en compact, zonder zichtbare scharnieren. Uitgerust met een zeer bestendig automatisch rolluik of een versterkte deur zijn ze ontworpen om inbraakpogingen te weerstaan.

   • Veiligheid: In geval van niet-toegestane verplaatsing of demontage van het systeem, kan een alarmsignaal worden doorgegeven aan uw alarmbeheersoftware, zoals IDtech Uniguard. In noodgevallen kan de kast natuurlijk handmatig worden geopend met een speciale sleutel.


   Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

   Verwante producten

   Unitime

   Time management software by IDtech
   Meer informatie

   Toegang voor voertuigen

   Our range for vehicle access
   Meer informatie

   Toegangscontrollers

   Beveiligde en elektronische apparaten 
   Meer informatie

   Unipass

   Access control software by IDtech
   Meer informatie