Onze Producten

Software

Wij bieden vijf softwareprogramma’s die geconcentreerd zijn op drie grote assen:

  • Toegangscontrole
  • Registratie en analyse van de werktijd
  • Alarmbeheer

Onze oplossingen hebben een hoge betrouwbaarheidsfactor en worden aangepast aan de evolutie van uw onderneming. Ons doel bestaat eruit de duurzaamheid van het geïnstalleerde systeem te garanderen, ongeacht of het om kleine of middelgrote ondernemingen of om grote multinationals gaat.

Hardware

Ons hardwaregamma is ontworpen om zich in onze programma's te integreren en steunt op de meest geavanceerde technologieën en standaarden van de markt. Dankzij onze vakkennis en beheersing van de hardware, kunnen wij u onze producten aanbieden als oplossingen die evolueren in de loop van de tijd en gemakkelijk kunnen worden aangepast.

Nieuws

idtech-reader-anpr-nedap

Wil u het in- en uitrijden van uw parking vlotter laten verlopen? Is wagens identificeren belangrijk voor jullie veiligheid?

Tel de personen aanwezig op uw site in geval van ernstige problemen.

Sigma Lite-lezer IDtech

Als uitbreiding van haar familie van terminals voor toegangscontrole, lanceert Morpho, onze leverancier van biometrische oplossingen, Sigma Lite, een nieuwe biometrische lezer, bedoeld als vervanger van de J Bio-lezer.

IDtech in het kort ...

IDtech ontwikkelt en verkoopt innovatieve en persoonlijk aangepaste oplossingen voor toegangscontrole, bezoekersbeheer, tijdbeheer en de beveiliging van gebouwen.

Wij baseren ons op een knowhow en menselijke competenties met hoge toegevoegde waarde om te beantwoorden aan de specifieke behoeften van onze klanten, zowel privé als openbaar.

Wij wensen een permanente dialoog aan te gaan waar uitwisselingen centraal staan, evenals de kwaliteit van de dienstverlening. Wij brengen onze missie tot een goed einde door een specifieke en voortdurende aandacht te schenken aan het welzijn van ons personeel, altijd een luisterend oor te hebben voor onze klanten en de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en diensten te garanderen.

Meer lezen