U bent een kleine onderneming met groeiambities of een grote organisatie met meerdere vestigingen en specifieke vereisten. U bent op zoek naar oplossingen voor toegangscontrole of tijdregistratie die zeer veilig, eenvoudig en toch aanpasbaar zijn aan uw behoeften en die volledig schaalbaar zijn.

IDtech zal U bijstaan met bewezen maar voortdurend evoluerende hardware-, software- en dienstenoplossingen.

Schrijf u in voor een informatiesessie over toegangscontrole

Doe met ons mee en maak van uw bedrijf een veiliger plaats.

Onze oplossingen

man-card-access-control-badging


Toegangscontrole

Bij IDtech zijn wij experts in het ontwerpen en implementeren van de oplossing voor fysieke toegangscontrole die aan uw veiligheidseisen beantwoordt met een onbeperkte schaalbaarheid. 
Of het nu gaat om een stand-alone oplossing voor één vestiging of om een geïntegreerde oplossing voor meerdere vestigingen in verschillende regio's of landen met verschillende veiligheidsvereisten, IDtech heeft de oplossing voor U.
 

Lees meer
software-time-management-laptop-schedule


Tijd en Aanwezigheid

IDtech's Unitime is een onmisbare tool voor het beheer van de tijdsregistratie en de aanwezigheid van uw werknemers. Unitime is een krachtige webgebaseerde software, beschikbaar op uw vestiging of in de cloud, en evolueert mee met de behoeften van uw onderneming.
Met de hulp van de IDtech-consultants kunt U de tijdregistratie-oplossing implementeren die aan uw behoeften beantwoordt.


Lees meer
processor-electronic


Hardware en Technologie

Bij IDtech, ontwerpen wij ons eigen gamma van elektronische toegangscontrollers en prikklokken met de nadruk op betrouwbaarheid en duurzaamheid.
Anderzijds zijn onze oplossingen volledig open om de hardware van een reeks partners te integreren, met inbegrip van proximiteits- en biometrische lezers, toegangssystemen voor voertuigen, elektronische sleutelkasten en nog veel meer.


Lees meer
Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

Overstappen naar IDtech Cloud

De veiligheid van een kluis. Het gemak van een paar klikken.

Wij hebben met Oracle samengewerkt om u oplossingen voor tijdbeheer en toegangscontrole te bieden zonder de rompslomp van het beheer van de IT-infrastructuur.

Ontdek hoe uw onderneming voordeel kan halen uit de Cloud-oplossing van IDtech.


Meer weten?

35+
Jaren ervaring
1500+
Tevreden klanten
100+
Projecten per jaar
1 miljoen+
Dagelijkse gebruikers

Over IDtech

Wij ontwerpen en vervaardigen producten en oplossingen voor toegangscontrole en tijdbeheer voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen.

Met meer dan 35 jaar ervaring in een breed scala van openbare voorzieningen en particuliere organisaties over de hele wereld, zijn wij gepassioneerd over het voortdurende streven naar kwaliteit, technologische innovatie en een uitstekende klantenservice.

Als Belgisch bedrijf met vestigingen in Gembloux en Nevele bedienen wij klanten in Europa en daarbuiten. Wij helpen u graag bij het implementeren van de beste oplossingen voor uw vereisten op het gebied van toegangscontrole en tijdbeheer.