Welkom bij IDtech, uw lange termijn partner in oplossingen voor toegangscontrole en tijdbeheer.

Al meer dan 35 jaar ontwerpen en produceren we oplossingen die veilig, aanpasbaar, duurzaam en op maat gemaakt zijn. We staan bekend om onze innovatie en schaalbaarheid beveiligen we een diverse waaier aan sectoren, van KMO's tot multinationals. Bij IDtech nemen we uw veiligheid serieus.

Wie is IDtech?

Wij ontwerpen en produceren zowel producten voor toegangscontrole, als tijdbeheerproducten en reiken daarnaast oplossingen aan voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Dit doen we al sinds 1985 voor diverse openbare sectorfaciliteiten en wereldwijde particuliere organisaties, steeds met een focus op uitmuntendheid, technologische innovatie en uitzonderlijke klantenservice. We zijn gevestigd in België en Dubai en bieden onze diensten aan voor klanten in Europa en het Midden-Oosten. Dat is IDtech in een notendop.

Onze oplossingen

Ontdek ons volledige aanbod aan oplossingen


Toegangscontrole

Beheer en controleer veilig en flexibel de toegang tot uw gebouwen door ervoor te zorgen dat mensen geautoriseerde toegang hebben op specifieke tijden. Bescherm uw eigendommen en personeel terwijl u zorgt voor vlotte toegang voor degenen die het nodig hebben om hun taken uit te voeren, en houd anderen buiten.


Tijdbeheer

Beheer efficiënt de tijd en aanwezigheid van uw werknemers om de productiviteit van uw organisatie te verbeteren en de werklast voor uw HR-team te verminderen.


Alarmbeheer

Monitor uw volledige scala aan beveiligingsinformatie op een eenvoudige en kosteneffectieve manier. Help uw beveiligingsteams om snel meldingen te identificeren en prioriteren door alle alarmsignalen van het beveiligingssysteem samen te voegen in een uitgebreid informatiesysteem.


Bezoekersbeheer

Verwelkom bezoekers eenvoudig en veilig en bied hen een uitstekende bezoekerservaring van aankomst tot vertrek, terwijl u hen en uw pand veilig houdt.

News

IDtech était sur Municipalia 2024 !

News

IDtech au salon Municipalia les 18 et 19 avril

News

Samenwerking IDtech-Recogtech

Ons laatste nieuws

Stay up to date on our latest innovations, products and services.

Onze vacatures

Help ons de toekomst van toegangscontrole en tijdbeheer vorm te geven.

Support Department
Senior analyst RH
Support Department
Junior Field Service Engineer