Toegangscontrole

Toegangscontrole is een cruciaal onderdeel van het beschermen van de medewerkers, bezoekers en de activa van een organisatie. Door de toegang efficiënt te beheersen, verbetert u uw algehele beveiliging en vermindert u het risico op ongeautoriseerde toegang of gegevenslekken.

Hoe maakt de toegangscontrole van IDtech het verschil voor uw organisatie?

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen

Onze identiteit ligt in het creëren van op maat gemaakte oplossingen. Of het nu gaat om grote bedrijven of kleine ondernemingen, we beginnen met het in kaart brengen van uw behoeften. Onze interne experts ontwerpen, bouwen en configureren onze producten, zodat zowel de teams van IDtech als ons netwerk van installatiepartners direct toegang hebben tot de expertise die aan de kern van onze oplossingen ligt.

Wij bieden veilige oplossingen

IDtech levert al sinds 1985 veilige, betrouwbare, versleutelde en multifunctionele oplossingen dankzij voortdurende investeringen in geavanceerde hardware en software en het gebruik van de nieuwste technologieën.

Wij bieden aanpasbare oplossingen

Onze oplossingen zijn schaalbaar. Als een organisatie groeit, groeit onze oplossing mee. Onze oplossingen communiceren met andere best-of-breed componenten van beveiligingssystemen. We bieden oplossingen die continu evolueren met technologische ontwikkelingen.

Wij bieden duurzame oplossingen

We geven prioriteit aan milieuvriendelijke praktijken, maken gebruik van hernieuwbare elektriciteit en stappen over op emissievrije technologie. Onze producten en oplossingen, worden ontworpen, ontwikkeld en gebouwd in samenwerking met lokale partners, benadrukken achterwaartse compatibiliteit om afval en herwerk te minimaliseren.

Onze software: Unipass

Unipass is onze krachtige tool voor het beheren van toegang tot fysieke gebouwen. Aangepast aan de toegangscontrolebehoeften van elke organisatie, groot of klein, is Unipass veelzijdig, veilig, flexibel, eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk.

Onze hardware

Hardware

Onze controllers

Intelligente elektronische controllers vormen het hart van onze toegangscontrole-oplossingen. Ontdek meer over ons volledige assortiment controllers, ontworpen om te werken met meerdere technologieën en te communiceren met hardware van een breed scala aan leveranciers, waarbij veiligheid en flexibiliteit worden gecombineerd.

Lezers

Onze lezers

Van proximity-lezers tot biometrische lezers, voertuigidentificatie en lezers voor lange afstanden: IDtech werkt samen met de beste technologiepartners om op maat gemaakte opties te bieden voor uw algehele terreinbeveiliging.

Tijdklok

Onze prikklokken

Combineer veilige toegangscontrole met efficiënt tijd- en aanwezigheidsbeheer. Effectieve personeelsplanning en -beheer berusten op hoogwaardige informatie over uw medewerkers en teams. Onze prikklokken leggen deze informatie vast in een gebruiksvriendelijke terminal die naadloos integreert met toegangscontrolesystemen.

Badges

Onze credentials

Voor veilige toegangscontrole hebt u identificatiemiddelen nodig. Dit kan de vorm aannemen van ID-kaarten, sleutelhangers, armbanden, mobiele certificaten, ... Maar hoe kiest u wat het beste past bij de behoeften van uw organisatie? Bij IDtech hebben we alle kennis om u te helpen de juiste beslissing te nemen.

Gerelateerde oplossingen