Toegangscontrole


Waarvoor toegangscontrole 

Toegangscontrolesystemen bieden u een veilige maar flexibele manier om te bepalen wie op welk tijdstip toegang heeft tot uw vestigingen. Dit biedt fysieke veiligheid voor uw goederen en uw medewerkers, terwijl degenen die toegang nodig hebben gemakkelijk hun taken kunnen uitvoeren.
Veel beter dan sloten en sleutels, met onze moderne toegangscontroleoplossingen kunt u alle toegang tot uw faciliteiten volgen en kunt u op elk moment toegangsrechten verlenen, wijzigen of intrekken.

Het is van cruciaal belang dat u kunt bepalen en volgen wie zich binnen uw beveiligde zone bevindt. In geval van nood kan het systeem een dynamische evacuatielijst genereren om ervoor te zorgen dat iedereen veilig is en wordt getraceerd.

 

Veilige en toch flexibele oplossingen

Onze oplossingen voor elektronische toegangscontrole beginnen met het verlenen van toegangsrechten en het opvolgen van de toegang tot uw faciliteiten. U kunt op elk moment toegangsrechten toekennen, wijzigen en verwijderen.

De software en controllers van IDtech maken deel uit van een open systeem waarmee u apparatuur van een groot aantal fabrikanten kunt kiezen om aan uw behoeften te voldoen.

Onze oplossingen kunnen worden gekoppeld aan aanvullende beveiligingsoplossingen, waaronder tijdbeheer, bezoekersbeheer, videobewaking, inbraak, brandveiligheid, beheer van vergaderzalen en nog veel meer.

 

Eenvoudig of meer geavanceerd

Bij IDtech zijn we expert in het ontwerpen en implementeren van de toegangscontroleoplossing die voldoet aan uw beveiligingseisen. 
Of U nu een stand-alone oplossing voor één vestiging nodig hebt of een geïntegreerde oplossing voor meerdere vestigingen in verschillende regio's of landen met verschillende veiligheidsvereisten, IDtech heeft de oplossing voor U.
We kunnen fysieke of virtuele badges, biometrie, QR-codes, kentekenherkenning, PIN-pads en meer leveren; de systeemelementen worden ontworpen om aan uw beveiligingseisen te voldoen.


Een toegangscontrolesysteem bestaat uit:

  • een persoonlijk identificatiemiddel - een " credential " - bijvoorbeeld een veiligheidspas, een sleutelhanger, een nummerplaat of een vingerafdruk

  • apparatuur, "lezers" genaamd, die deze identificaties herkennen: proximity RFID-kaartlezers, biometrische vingerafdruklezers, gezichtsherkenningsapparaten, enz.

  • elektronische systemen genaamd "controllers" die de toegang beheren, bijvoorbeeld
    door een deur te openen

  • een softwaretoepassing om de toegangsrechten en gerelateerde informatie te beheren.

Er zijn veel variaties op de verschillende onderdelen; deze moeten worden gekozen en vervolgens op elkaar worden afgestemd. Het is het ontwerp van de end-to-end oplossing en de encryptietechnologie op elk niveau dat uw niveau van fysieke en cyberbeveiliging bepaalt.

IDtech werkt met u samen om uw vereisten te definiëren en de juiste combinatie van onderdelen voor uw behoeften te kiezen.

Credentials en technologie

Uw veiligheid is belangrijk – uw oplossing moet veilig zijn.

Uw beveiligde toegangsbadge

Hoewel toegangsbadges er van buiten hetzelfde uitzien, bieden ze aan de binnenkant heel verschillende beveiligingsniveaus.

Op zijn eenvoudigst zendt een veiligheidsbadge een nummer, onversleuteld, dat kan worden opgeslagen met goedkope apparaten die op het web zijn aangekocht en dat kan worden doorgegeven aan uw proximity kaartlezers om toegang te krijgen.

IDtech badges gebruiken volledig gecodeerde communicatieprotocollen die evolueren om de pogingen van hackers om ze te breken een stap voor te blijven, zodat ze niet kunnen worden gekopieerd of nagemaakt. Onze recente ontwerpen zijn gebaseerd op Mifare DESFire EV2 en EV3 kaarttechnologie.


Meer dan een veiligheidspas

De laatste jaren hebben zich belangrijke ontwikkelingen voorgedaan op het gebied van andere vormen van legitimatie, met name biometrische, zoals contactloze vingerafdruk-, handpalm- of gezichtsherkenning, alsook virtuele legitimatiebewijzen die aan smart phones zijn gekoppeld.


Met de juiste aandacht voor privacy eisen zijn deze vormen van inloggegevens een sterke aanvulling op uw toegangscontrole oplossing.


Uw eigen bedrijfspas, multi-toepassing


Wij maken uw unieke codering zodat de badge van uw buurman nooit uw deur opent.

Moderne badges kunnen worden gebruikt voor aanvullende functies naast toegangscontrole, waaronder computeraanmelding, kantineportemonnee, gebruik van kopieerapparaten en meer.

IDtech helpt u de juiste, veilige oplossing te vinden voor al uw behoeften.

Dubbele authenticatie

Hoe goed ontworpen ook, een badge in verkeerde handen geeft nog steeds toegang.

Voor locaties met een hoge beveiliging verdient het de voorkeur om een ​​badge te associëren met een extra authenticatiemiddel, een die deze associeert met de eigenaar. De badge kan bijvoorbeeld een pincode of een vingerafdruk vereisen.

Vraag ons hoe u uw meest kwetsbare toegangspunten kunt identificeren en hoe u ze kunt beheren met de juiste combinatie van technologieën.

Toegangscontrolesoftware Unipass

Krachtig en veelzijdig

Unipass is de naam van onze krachtige webgebaseerde softwareoplossing voor uw toegangscontrolebehoeften. Unipass is een geïntegreerd, naadloos instrument om de fysieke toegang tot uw gebouw te controleren. Het helpt U te weten wie waar en wanneer toegang heeft en vergemakkelijkt de monitoring. 

Schaalbaar

In combinatie met IDtech controllers en lezers, groeit Unipass mee met de uitbreiding van uw bedrijf. Apparatuuruitbreidingen en software-updates zijn geen probleem.

Veilig

In een tijd van steeds complexere inbreuken op de beveiliging en kwetsbaarheden, biedt de nieuwste release van Unipass de nieuwste beveiligings- en versleutelingstechnologieën en -protocollen om bedreigingen voor te blijven, zowel in de cloud als op uw vestiging.

Geïntegreerd  

Unipass is volledig geïntegreerd met de andere toepassingen van de IDtech-softwaresuite, waaronder het tijdregistratiesysteem Unitime, het bezoekersbeheersysteem Univisit en het beveiligingsintegratieplatform Uniguard.

Met Unipass zijn de mogelijkheden eindeloos. U bepaalt de regels, Unipass doet de rest.

Mijn systeem kiezen

Uw vestigingen

Heeft u behoefte aan betere, veiligere en gebruiksvriendelijkere toegangscontrole? Heeft u één overzichtelijke vestiging die een standalone systeem nodig heeft? Of een vestiging met meerdere locaties die integratie met andere beveiligingstoepassingen vereist? 

Contacteer ons

Ons team zal met u samenwerken om uw oplossing te definiëren en de elementen te kiezen die het beste bij uw vereisten passen.

Uw oplossing geïnstalleerd

Ons netwerk van gecertificeerde installateurs en elektriciens zal de apparatuur installeren en IDtech assisteert hen bij de configuratie en inbedrijfstelling.

 

Doorlopende ondersteuning

Uw vestigingen uitbreiden? Veranderende eisen? Onze toegewijde helpdesk is er om u te ondersteunen tijdens de levensduur van uw systeem en daarna.

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

Verwante producten

Proximiteitslezers

Ons gamma lezers
Meer informatie

Toegang voor voertuigen

Ons gamma voor toegang voor voertuigen

Meer informatie

Deurcontrollers

Beveiligde en elektronische apparaten 
Meer informatie

Unipass

IDtech's Toegangscontrolesoftware
Meer informatie