IDtech's Cloud


Beveilig

In partnerschap met Oracle Cloud Infrastructure en met Thelis SA, heeft IDtech een cloud-oplossing ontworpen die aan de strengste veiligheidsvereisten voldoet. Wij combineren de veiligheid van de Oracle-infrastructuur, de expertise van Thelis in het beheer van de veiligheid van het lokale materiaal en de expertise van IDtech in de ontwikkeling van beveiligingssoftware.

Als u onze cloudoplossing overweegt, gaan wij graag met uw beveiligingsexperts in gesprek om onze veilige aanpak te demonstreren.

Handig

Met onze Cloud-oplossing kunt u heel gemakkelijk aan de slag, of u onze software nu alleen gebruikt of aansluit op hardware in uw bedrijf. Wij kunnen u nog dezelfde dag in bedrijf stellen zodra wij over de door u bevestigde configuratieparameters beschikken.

Betaalbaar

Geen investeringen meer in dedicated servers met hun exploitatiekosten en IT-infrastructuurdeskundigen: onze kosten zijn transparant, voorspelbaar en profiteren van de gedeelde investering in infrastructuur en expertise.

Wij houden u op de hoogte van de laatste upgrades en updates, zodat u toegang krijgt tot nieuwe functionaliteiten als onderdeel van uw abonnement.

eye with futuristic design

Biometrie

Hoe geavanceerd de technologie ook is, een badge in de verkeerde hand opent nog steeds je deur.

Biometrische systemen vergelijken de gegevens van een biometrische lezer met de overeenkomstige gegevens die op de kaart zijn opgeslagen en verlenen alleen toegang indien de twee reeksen overeenstemmen. De biometrische lezing wordt gebruikt om de overeenstemming met de kaartgegevens te verifiëren; zij verschaft geen identificatie van de persoon.

Biometrische lezers zijn er in vele vormen, zoals vingerafdrukken, iris of handlezers.

Vraag aan IDtech hoe u de juiste biometrische technologie kunt combineren met uw oplossing voor toegangscontrole of tijdsbeheer om een dubbele authentificatie te verkrijgen.


Ontdek


Sleutelkasten


Gemakkelijk materiaal boeken en volgen

Moet uw personeel voertuigen of andere activa reserveren en er op elk moment van de dag op een veilige manier toegang toe hebben? Met een elektronische sleutelkast kunt u programmeren en controleren wie wanneer toegang heeft tot welk voertuig of welke uitrusting. Van acht tot enkele honderden sleutels, wij hebben de sleutelkast die aan uw eisen voldoet.


Geïntegreerd met uw toegangscontrole

De toegang tot de sleutelkast werkt via een badgelezer, net zoals elk ander onderdeel van uw toegangscontrolesysteem. De sleutelkastapplicatie herkent de badge en geeft alleen de sleutel vrij die voor de eigenaar van de badge is gereserveerd.


Hoge veiligheid

De kast en de ontgrendelingssystemen met sleutel zijn zo gebouwd dat ze bestand zijn tegen inbraak; pogingen tot sabotage kunnen worden doorgegeven aan uw alarmbewakingssysteem, zoals IDtech's Uniguard.

Het systeem blijft werken wanneer de verbinding met de server wordt verbroken.


Ontdek meer

electronic key cabinet deister

black and white exercise equipment

Beheer van vergaderzalen

In samenwerking met een partner stelt IDtech een beheersysteem voor van lokalen en bureaus dat volledig geïntegreerd is met uw toegangscontrole-oplossing, zowel voor uw personeel als voor uw bezoekers.

Neem contact met ons op om u te helpen het juiste kamer- en bureauboekingssysteem voor uw vereisten te bepalen.

Badge personalisatie

Of U nu op zoek bent naar het gemak van een snelle dienst voor het ontwerpen, afdrukken en coderen van uw badges of U verkiest te investeren in uw eigen uitrusting, IDtech heeft de oplossing voor U.

Bedrukken van badges op maat

Bedrijfsbadges zijn een belangrijk instrument voor uw veiligheidsbeheer, zelfs als ze niet worden gebruikt om deuren te openen. U wilt werknemers of aannemers met hun unieke badge-ontwerpen herkennen? U zou graag de naam en de ID-foto's van de personen op hun badges zien? IDtech levert een snelle service voor het afdrukken en coderen van badges, van een paar badges tot enkele duizenden. U wilt transferprints met een hoge resolutie en van hoge kwaliteit? Wij kunnen dit ook.
 


Software voor het afdrukken van badges

Indien U er de voorkeur aan geeft uw badges zelf te printen, laat de Unicard software van IDtech U toe ze te ontwerpen en te printen met uw specifieke badgeprinter.


Badgeprinters

Ontdek ons assortiment Evolis badgeprinters. Enkel- of dubbelzijdig, zwart-wit of kleur, standaard of hoge definitie, wij hebben een printer voor u.

idtech logo

IDtech API 

Wenst u uw oplossing voor toegangscontrole, tijdsbeheer of bezoekersbeheer te koppelen aan een andere toepassing?

IDtech heeft de API om die interface gemakkelijk te implementeren.

Neem contact op met ons technisch team om de vele mogelijkheden van de IDtech API interface te verkennen.

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.