Hoe kunt u de arbeidstijd van uw werknemers beter beheren en zo efficiënter werken?

Hoe kunt u de arbeidstijd van uw werknemers, op alle niveaus in uw bedrijf, stroomlijnen? IDtech, uw leverancier van tijdbeheer en -registratie in Wallonië en Vlaanderen, illustreert de toegevoegde waarde van deze oplossing.

PERSONEELSVERANTWOORDELIJKE, FINANCIEEL DIRECTEUR, MANAGER...: OPTIMALISEER DE ARBEIDSTIJD VAN AL UW MEDEWERKERS


Of u nu een werknemer, een manager, een human resources manager of zelfs een financieel directeur bent, een hulpmiddel voor tijdsbeheer kan u dagelijks aanzienlijk helpen, en dit op verschillende niveaus.

Een instrument voor tijdsbeheer is immers in eerste instantie ontworpen om vervelende en tijdrovende taken te automatiseren, en om alle administratieve procedures af te handelen. Maar dat is niet alles. Een dergelijk instrument laat ook een betere opvolging toe van verlofaanvragen, prikkingen, overuren... Een software voor tijdsbeheer kan vandaag volledig worden aangepast aan de behoeften van het bedrijf.

Dankzij de tijdsregistratie software zullen uw werknemers gemakkelijk toegang hebben tot hun gegevens. Met dit materiaal kunt u gemakkelijker in- en uitklokken, maar ook vakantiedagen aanvragen, uw werkschema en dat van uw teams bij de hand hebben. Dit instrument voor tijdsbeheer zal ook de human resources manager aanzienlijk helpen. Deze persoon zal immers pro-actiever kunnen zijn, zich kunnen concentreren op een meer strategische rol in het bedrijf (bijvoorbeeld om te anticiperen op de aanwervingsbehoeften) en de administratieve taken kunnen overdragen aan de software die met veelvuldige coderingen de risico's op fouten vermijdt. De verzamelde gegevens door de software kunnen uiteindelijk elders in het bedrijf worden gebruikt (door de financieel directeur bijvoorbeeld).

VOORDELEN VAN EEN SOFTWARE VOOR TIJDBEHEER IN EEN ONDERNEMING

Dankzij een software voor tijdbeheer vermijden wij meervoudige codering, dubbele of zelfs drievoudige codering. Alle interne processen zullen veel gemakkelijker te beheren zijn dankzij de voortdurende geautomatiseerde follow-up. Zo kan elke werknemer zelf verantwoordelijk zijn voor zijn gegevens en een duidelijk zicht hebben op zijn kredieten, tijdsregistratie, enz.

HET BELANG VAN KLANTENONDERSTEUNING VOOR UW TIME MANAGEMENT TOOL

Dit soort software, hoewel intuïtief, evolueert voortdurend en is uniek en specifiek voor de klant geconfigureerd. Daarom is het zeer belangrijk een betrouwbare leverancier te kiezen die realtime klantenondersteuning en opleiding biedt, en die de oplossing up-to-date houdt. Een leverancier van tijdbeheer wordt ook gekozen voor de lange termijn, omdat een bedrijf of een overheidsinstelling voortdurend in ontwikkeling is, vandaar het belang van de reactiviteit dat IDtech u kan bieden.

GEÏNTERESSEERD IN TIME MANAGEMENT OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN IN WALLONIË EN VLAANDEREN?

Voor alle prijsaanvragen of bijkomende informatie, kan u contact opnemen met IDtech, uw expert in time management systemen in Wallonië en Vlaanderen, en dit via het contactformulier of per telefoon.