Over IDtech

Wij ontwerpen en vervaardigen producten en oplossingen voor toegangscontrole en tijdbeheer voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen.

Met meer dan 35 jaar ervaring in een breed scala van openbare voorzieningen en particuliere organisaties over de hele wereld, zijn wij gepassioneerd over het voortdurende streven naar kwaliteit, technologische innovatie en een uitstekende klantenservice.

Als Belgisch bedrijf met vestigingen in Gembloux en Nevele bedienen wij klanten in Europa en daarbuiten. Wij helpen u graag bij het implementeren van de beste oplossingen voor uw vereisten op het gebied van toegangscontrole en tijdbeheer.

35+
Jaren ervaring
1500+
Tevreden klanten
100+
Projecten per jaar
1 miljoen+
Dagelijkse gebruikers

Hoe werken wij met u samen


Wij werken met u samen om oplossingen te ontwikkelen die aan uw eisen voldoen. 

Of u nu op zoek bent naar een volledig systeem voor toegangscontrole en tijdsbeheer voor een grote onderneming of naar een specifiek product voor een zeer kleine organisatie, wij luisteren en zetten onze ervaring in om aan uw behoeften te voldoen.

Onze oplossingen worden in uw organisatie geïmplementeerd door ons netwerk van opgeleide elektriciens, installateurs en integratoren.

Onze adviesdiensten bieden analyse en evaluatie van de configuratie en prestaties van uw beveiligingssysteem.


Contacteer ons

mannen en vrouwen zitten en staan terwijl ze naar de laptop staren

Onze principes

Professionalisme

Wij zijn er trots op dat wij de juiste oplossingen voor onze klanten kunnen leveren. Ons hooggekwalificeerd en ervaren personeel zorgt ervoor dat wij alle aspecten van onze oplossingen beheersen. Onze rijke en gevarieerde klantenreferenties getuigen van deze toewijding..

Kwaliteit

Wij zijn ontwikkelaar-fabrikanten; onze hardware en software worden in België ontwikkeld door ons team van doorgewinterde professionals met voortdurende feedback van onze geïnstalleerde klantenkring.  Wij controleren en verifiëren elk onderdeel van elke oplossing.
 

Luisteren en steunen

IDtech staat vanaf het begin aan uw zijde. Wij analyseren grondig uw behoeften en werken een projectvoorstel uit dat aan uw eisen voldoet. De oplossing wordt ontwikkeld en het materiaal wordt geïnstalleerd via ons netwerk van professionele partners. Wij begeleiden U bij de opstart en de opleiding tot aan een volledig operationeel systeem. Onze technische helpdesk staat vervolgens tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden

Contacteer ons voor meer informatie

We kijken ernaar uit om met u samen te werken.

Waar kunt u ons vinden?


  Rue Saucin , 62        
      5012 Isnes 
      Belgïe
 +32 (0)81 55 46 10
  info@idtech.eu
  Google map
   Camille van der Cruyssenstraat, 36       
      9850 Deinze (Nevele)
      Belgïe 
 +32 (0)9 262 03 14
  info@idtech.eu
  Google map