You are here

ANPR-lezer: nummerplaatherkenning

idtech-reader-anpr-nedap

Wil u het in- en uitrijden van uw parking vlotter laten verlopen? Is wagens identificeren belangrijk voor jullie veiligheid? Of wil u liever de badge of pincode niet langer meer gebruiken? Dan zal deze toepassing uw leven vergemakkelijken!

De ANPR-toegangslezer die IDtech voorstelt is een lezer met nummerplaatherkenning, ideaal om wagens te beheren. Concreet gezien gaat het over een combinatie van een camera, analysator en een infraroodstraal (IR). Het instrument maakt gebruik van software om de gegevens te verwerken.

Het toestel is in staat om bijna alle Europese nummerplaten te herkennen en daarnaast ook een hele lijst niet-Europese platen waarbij infraroodherkenning mogelijk is.

Deze toepassing is geïntegreerd met uw toegangscontrolesoftware van IDtech: UNIPASS en maakt het dus mogelijk om deze extra veiligheidsdimensie te beheren op eenzelfde manier als de andere (badges, biometrie, etc.)

Belangrijke boodschap: in tegenstelling tot camera’s met een gelijkaardige functionaliteit, blijft deze lezer werken bij een communicatieverlies met de server (netwerkonderbreking, etc.) Uw systeem blijft operationeel en zal synchroniseren wanneer de verbinding met de server hersteld is.

Belangrijkste kenmerken:

  • Integratie met de producten van IDtech (hardware en software).
  • Vereenvoudigd toegangsbeheer voor voertuigen (parking, leveringszones, etc.).
  • Beheer van belangrijke in- en uitstroom van wagens.
  • Leesafstand van 4 tot 6 meter.

Beantwoordt dit product aan uw wensen? Wil u graag meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren!